Erciyes 38 FK, Niğde ekibine can suyu oldu (2-0)

TFF 3. Lig 4. Grup'ta Niğde Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan Erciyes 38 FK sahadan 2-0 mağlup ayrıldı. Erciyes, maç öncesinde galibiyeti bulunmayan Niğde takımına can suyu oldu. Detaylar haberimizde... 

Erciyes 38 FK bu maçta Kadem Burak Yaşar, Ahmet Çukadar, Berkay Sizer, Yaşar Kavas, Hüseyin Ekici, Gürkan Arslan, Ethem Balcı, Ayhan Gürbüz, Hüseyin Fıstıkcı, Fevzi Can Bozkuş ve Abdülkadir Taşdan 11'i ile çıktı.

Karşılaşmanın 15. dakikasında ev sahibi tarafından kazanılan penaltıyı gole çeviren Abdullah Berkay Ekmekci, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, Ekmekci, 66. dakikada attığı ikinci golle galibiyeti perçinledi.

Erciyes 38 FSK ise maç boyunca gol yollarında etkili olamadı ve rakibine karşı direnç gösteremedi.

Geçen hafta hem kupada hem de ligde Orduspor'u devirerek büyük moral kazanan Kayseri ekibi, bu maç öncesinde galibiyeti bulunmayan Niğde ekibine 2-0 kaybederek rakibine adeta can suyu oldu.

Erciyes 38 FK, ligin 8. haftada evinde Bergama AŞ'yi konuk edecek. Kayseri temsilcisi geride kalan 7 haftada 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 yenilgi alarak 8 puan topladı.

Niğde Belediyespor'u ise önceki yıllarda Kayserispor alt yapısında da görev yapan Ferit Alper Salgın çalıştırıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme