Erciyes Anadolu Holding Çalışanlarına İdari İzin açıklaması!

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, şirket çalışanlarına idari izin verileceğini duyurdu. Ertekin, Holdinge bağlı yapıları kesintiye uğramaması için alınacak önlemler hakkında bilgi verdi. Peki izin, tüm Holding çalışanlarını kapsayacak mı? Detaylar Anadolu Haberin Kayseri haberinde…

TAKİP ET

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurduğu 26-27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alınması kararına dair açıklamada bulundu. Ertekin, holding ve bağlı merkezde bulunan çalışanların tamamına izin verileceğini belirtti.
Holdingin, işlerinin aksamaması için yeterli sayıda çalışanın nöbetçi bırakacağı ve geri kalan süreler ise 2 gün boyunca idari izin kullanacağını söyleyen Ertekin, çalışan haklarına da değindi. Bayram paralarının, 23 Haziran cuma günü hesaplara yatırılacağını aktaran Ertekin, ayrıca, tatilden dönüşlerinde Türkiye'nin sektör liderliğini sürdürebilmesi ve ihracat rekorlarını kırabilmesi için daha fazla gayret göstereceklerini sözlerine ekledi.
Ertekin, sosyal medya hesabından, “Kıymetli Erciyes Anadolu Holding çalışanları, değerli mesai arkadaşlarım, Sayın cumhurbaşkanımızın açıklamış olduğu 26-27 Haziran tarihlerinin idari izin kapsamına alınması kararını bizler de holding ve bağlı şirketlerimizin tamamında uygulayacağız. Durmaması gereken makinalar, sönmemesi gereken fırınlar, mağdur edilmemesi gereken müşterilerimiz için gerekli tedbirleri alarak, yeterli sayıda arkadaşımızı nöbetçi bırakarak 2 gün idari izin kullanacağız. Ayrıca bayram paralarımız da 23 Haziran cuma günü hesaplarımızda olacak. Çok yoruldunuz, inşallah güzelce dinlenip tatilden işe döndüğümüzde “Türkiye Yüzyılı'nda” sürdürülecek sektör liderlikleri, kırılacak ihracat rekorları için daha fazla gayretle çalışacağız.” İfadelerini kullandı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme