Erciyes Anadolu Holding'de Satış Devam Ediyor

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde yer alan şirketlerden biri olan Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi, yeniden satışa sunuluyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

TAKİP ET

Erciyes Anadolu Holding bünyesinde yer alan şirketlerden biri olan Bizim Menkul Değerler Anonim Şirketi, yeniden satışa sunuluyor. Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) denetimindeki holdingin satış süreci, Kayseri'deki şirketlerden biri için bir kez daha ihale kararı ile ilerliyor.

Şirketin daha önce 13 Ağustos 2024 tarihinde gerçekleştirilen ilk ihalesinden sonuç alınamamıştı. TMSF tarafından yapılan açıklamada, o ihalede uygun bir teklif gelmediği belirtilerek, '13.08.2024 tarihinde yapılan ihalede, ihale şartnamesine uygun bir teklif sunulmamış, ihale sona erdirilmiştir' denilmişti. Ardından, 10 Eylül 2024'te Resmi Gazete'de ve TMSF'nin internet sitesinde yayımlanan ilan ile Bizim Menkul Değerler AŞ'nin %100 oranındaki Hazine paylarının yeniden satışa çıkarıldığı duyurulmuştu.

İhalenin yeni tarihi ise 15 Ekim 2024 (yarın) olarak açıklandı. Muhammen bedeli 380 milyon TL olarak belirlenen şirket, kapalı teklif yöntemiyle satışa sunulacak. Katılmak isteyenlerin tekliflerini 14 Ekim 2024 Pazartesi günü saat 16.30'a kadar TMSF'nin İstanbul'daki Esentepe ofisine elden teslim etmeleri gerekiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme