Erciyes Anadolu Holding Satışa Çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bizim Menkul Değerler AŞ'nin yüzde 100 hissesini satışa sunma kararı aldı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de…

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), Bizim Menkul Değerler AŞ'nin yüzde 100 hissesini satışa sunma kararı aldı. Şirketin toplam değerine 380 milyon TL tahmini bedel biçildi.

Resmi Gazete'de yer alan duyuruya göre, Hazine'ye ait olan 25 milyon adet 1 TL nominal değerli hissenin ihale yoluyla satılacağı belirtildi. İhaleye katılım için belirlenen teminat miktarı ise 19 milyon TL.

Erişim 16 Eylül'de Başlayacak

BMD Menkul'e ait verilere erişim süreci, 16 Eylül ile 11 Ekim tarihleri arasında gerçekleştirilecek. İlgili hisse alımı için tekliflerin en geç 14 Ekim'e kadar yapılması gerekiyor. Aynı grup içerisinde bulunan ya da aynı grupta hâkim ortak konumundaki birden fazla kişi veya kuruluşun ayrı ayrı ihaleye katılamayacağı da ilan detaylarında yer aldı.

Öte yandan, Rekabet Kurulu'nun ihale sonucunda yapacağı değerlendirmelerde, ilgili kanun ve düzenlemelere aykırılık tespit edilirse, devrin gerçekleşmesi konusunda çeşitli şartlar getirilebileceği ya da satışın onaylanmayabileceği belirtildi.

Bizim Menkul Değerler Hakkında

Bizim Menkul Değerler, sermaye piyasalarında danışmanlık ve aracılık hizmetlerini vermek ve etkin varlık yönetimi amacıyla, 2003 yılından itibaren aktif olarak faaliyetlerini yürütmektedir. Erciyes Anadolu Holding'in sahip olduğu güçlü sermaye yapısı ile sektörün ilklerine öncülük etmektedir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme