Erciyes'e davet var

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, kışın vazgeçilmezi Erciyes Dağı'nın muhteşem manzaralarını yorumladı. Yoğun kar yağışıyla birlikte Başkan Büyükkılıç, 'Erciyes'e gel' diyerek, yerli ve yabancı turistleri davet etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

TAKİP ET

Kayseri'nin incisi kış turizminin gözde mekanı olan Erciyes Dağı, kar yağışının ardından şaşalı görümüne büründü. Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Erciyes'in muazzam kış manzaraları hakkında yorumda bulundu.
‘Karın güzelliği Erciyes'imizin ihtişamıyla buluşunca ortaya böyle güzellikler çıkıyor. Erciyes'e gel' diyen Büyükkılıç, doğanın bu eşsiz manzarasının, hem yerli, hem de yabancı turistlere çağrıda bulundu. Erciyes Dağı'nın, kış aylarında sunduğu olağanüstü manzaralar ve kayak olanaklarıyla, her yıl olduğu gibi bu sene de büyük ilgi göreceğini vurguladı.
Başkan Büyükkılıç, Erciyes'teki turizmin arttırılması adına önemli çalışmalar yapmaya devam ediyor. Kayak Merkezi, modern tesisleri ve kaliteli hizmet anlayışı ile kış sporlarının merkezi olmaya devam ediyor.
Bölgenin doğal güzelliklerini tüm dünyaya daha kapsamlı tanıtmak için yoğun çaba sarf eden Başkan Büyükkılıç, bölgede muhteşem anlar yaşamak isteyen insanları Kayseri'ye davet etti. Erciyes'in kış sezonunda yoğun ilgi görmesi adına çalışmaların artarak devam edeceği öğrenildi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme