Erciyes'in Bu Görüntüleri Mest Etti!

Erciyes'te kayak sezonu devam ediyor. Sezon devam ederken Erciyes'ten gelen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi toplarken, izleyicileri mest etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Erciyes'te kayak sezonu devam ediyor. Sezon devam ederken Erciyes'ten gelen görüntüler sosyal medyada büyük ilgi toplarken, izleyicileri mest etti.

Türkiye'nin en gelişmiş kış sporları merkezi haline gelen Erciyes, kayak severlere gece gündüz demeden kesintisiz kayak yapma imkanı sunuyor. Erciyes'te gece boyunca çalışan teleferik sayesinde tatilciler karın tadını doyasıya çıkarıyor. Kış sezonu boyunca her hafta cuma ve cumartesi günleri; sömestr tatili boyunca ise her akşam düzenlenen gece kayağı etkinliğine tatilciler yoğun ilgi gösteriyor. Erciyes Kayak Merkezi, gece kayağında yerli ve yabancı turistlerin açık olan teleferiklerle gecenin karanlığında dağın tepesine doğru yol almak, gökyüzünde ışıl ışıl parlayan yıldızların nefes kesen manzarası altında kayak yapma imkanı sunuyor.

Erciyes'ten yeni gelen görüntülerde de, ellerinde meşalelerle kayak yapan insanlar izleyicileri mest etti. Videoya gelen yorumlar arasında, ‘burası hangi ülke?' ve ‘çok güzel ya' yorumları kullanıcılar tarafımdan sık sık yapıldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme