Erciyes'te sessizlik bozuldu!

Havaların yaklaşık 10 derece birden düşmesiyle birlikte Erciyes'te kar yağmaya başladı. Erciyes Kayak Merkezi'nde kar sevinci yaşanmaya devam ediyor. Kayakseverler büyük bir heyecanla sezon açılışını beklerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan esprili bir kar paylaşımı geldi. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri haberinde...

Youtube Kanalı
Abone Ol

Havaların yaklaşık 10 derece birden düşmesiyle birlikte Erciyes'te kar yağmaya başladı. Erciyes Kayak Merkezi'nde kar sevinci yaşanmaya devam ediyor. Kayakseverler büyük bir heyecanla sezon açılışını beklerken, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'tan esprili bir kar paylaşımı geldi.

Erciyes'te bir hafta içinde yağan kar yağışı karpostalları aratmıyor. Erciyes Kayak Merkezi, bugün de kar yağışıyla beyazlara büründü. Kayakseverler büyük bir heyecanla kayak sezonunun açılmasını bekliyor.

Büyükkılıç: Erciyes'ten haber var

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, sosyal medya üzerinden esprili bir paylaşımda bulunarak, "Bu yıl kış erken mi geldi? Hava neden bu kadar soğudu diyenlere, Erciyes'ten haber var” diyerek kar yağışını müjdeledi.

Erciyes Kayak Merkezi: Beyazlar her yeri sardı

Erciyes Kayak Merkezi'nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda da, “Günlerden yine yeni kar. Dört bir yanımızı sardı beyazlar” ifadeleri kullanıldı. Kayakseverlerin büyük ilgi gösterdiği gösterdiği Erciyes'te bu yıl daha erken kayak sezonunun açılması bekleniyor. Kış sporlarının gözde mekanlarından Erciyes'te kar yağışının devam etmesi kayak tutkunları için sezonun erken açılması anlamı taşıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme