Erciyes Teknopark'ta ücretsiz etkinlik…

Erciyes Teknopark, 3 Ekim Perşembe günü düzenlenecek SineTekno Film Akşamı'nda, Ford v Ferrari (Asfaltın Kralları) filmini sinemaseverlerle buluşturacak. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Erciyes Teknopark, sinema tutkunları için özel bir etkinlik hazırlıyor. 3 Ekim 2024 Perşembe günü saat 18.30'da SineTekno Film Akşamı kapsamında, otomobil yarışı tutkunlarının büyük ilgisini çeken Ford v Ferrari (Asfaltın Kralları) filmi gösterilecek. Erciyes Teknopark Tekno-5 Konferans Salonu'nda gerçekleşecek etkinlikte, kontenjanın sınırlı olduğu ve katılım için kayıt yapılmasının zorunlu olduğu bildirildi.

Aile ve arkadaş gruplarının da katılımına açık olan bu etkinlik, sinemaseverlere keyifli bir akşam vadediyor. Katılacak her kişi için ayrı bir kayıt formu doldurulması gerekiyor. Etkinlik ücretsiz olarak sunulsa da sınırlı sayıda kontenjan bulunduğundan, ilgilenenlerin https://team.seraincubation.com/basvurular/yeniform_id=5fc273d4f434f8ba17a15c441ce6fc64 adresinden erken kayıt yaptırmaları öneriliyor.

Sinema ve Motor Sporları Bir Arada

Başrollerinde Matt Damon ve Christian Bale'in yer aldığı Ford v Ferrari, Ford ile Ferrari arasındaki tarihi rekabeti konu alıyor. Film, 1966 yılında Le Mans 24 Saat Yarışı'nda geçen heyecan verici mücadeleyi izleyicilere aktarıyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme