Ertekin, Bakan Özhaseki'yi Ziyaret Etti

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ankara'da ziyaret etti.  Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin, Kayseri Haberinde…

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki'yi Ankara'da ziyaret etti. Ertekin, ziyareti ile ilgili olarak, " Ankara programımın ikinci durağında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız Kayseri'li hemşehrimiz sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettim" şeklinde bir açıklama yaptı.
Geçen ay içinde de bir araya gelen ikili, bu kez hangi konu hakkında görüşme yaptı? Ziyarette Kayserispor'un geleceği ve transfer tahtasının açılması konuşulduğu tahmin ediliyor. Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ve Basın Sözcüsü Samet Koç, sarı-kırmızılı kulübün transfer yasağının kaldırılması adına yoğun bir mesai yapıyor.
Bakan Özhaseki, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirdi. Geçen ay Özhaseki ve Ertekin'in görüşmesinde Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da yer almıştı.

Ertekin, Başkent ziyaretinin ilk durağında Lifos Havacılık'a uğramış ve 'Sabah Kayseri'den karayolu ile geldiğimiz Ankara'da ilk durağımız havacılık şirketimiz Lifos Havacılık oldu. Lifos Havacılık'da mesai arkadaşlarımızı ziyaret edip sohbet etme imkanı bulduk' ifadelerini kullanmıştı.

Ankara programımın ikinci durağında Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği bakanımız Kayseri'li hemşehrimiz sayın Mehmet Özhaseki'yi ziyaret ettim pic.twitter.com/aEUTNnBSw5 — Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin (@alpaslanertekin) August 2, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme