Ertekin yerinde inceledi! Mondi nereye taşınacak?

Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Beki Ertekin, 4 yıl önce logo, tabela ve kurumsal yapısını şekillendiren başlayan bu hizmetin ardından hedeflenen müşteri kitlesinin yeniden belirlenmesi ve bu kitleye uygun hale getirmek için devam ettirildiğini açıkladı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu'nun Kayseri haberinde...

TAKİP ET

Erciyes Anadolu Holding'e bağlı Mondi Home, değişim ve dönüşüm süreciyle birlikte geniş ürün yelpazesini sergilemeyi hedefliyor. CEO Alpaslan Baki Ertekin, 4 yıl önce logo, tabela ve kurumsal yapısını şekillendiren başlayan bu hizmetin ardından hedeflenen müşteri kitlesinin yeniden belirlenmesi ve bu kitleye uygun hale getirmek için devam ettirildiğini açıkladı. Ertekin, Mondi Home'yi muhteşem bir yere taşıyacaklarını belirterek, “Holdingimizin İstikbal ve Bellona ile birlikte üçüncü mobilya markası olan Mondi Home için yönetimimiz değişikliği,dönüşüm ve yeniden yapılanma planı 4 yıl önce logo, tabela ve kurumsal kimlik değiştirmeye başladı. Daha sonra hedef müşteri kitlesinin yeniden belirlenmesi ve bu müşteri kitlesine uygun ürünler, reklam/tanıtım yaparak devam etmiştik. Bu süreçte mevcut fabrikamıza ilave 2. üretim tesisimizi açmış ve orada panel mobilya üretimine başlamıştık. Şimdi ise yıllar içinde çok eski kalan ve çok katlı olması nedeni ile üretimi zorlaştıran ve üretiminin maliyetini arttıran ilk üretim tesisinden tek katlı muhteşem bir tesise taşınmaya başladı” ifadelerini kullandı.
Ertekin, yeni üretim tesisinin taşınma süreci ve üretime başlayan baza hattıyla ilgili olarak incelemelerde bulundu. Yeni üretim tesisi, tek katlı olması ve modern donanıma sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Bu taşınma ve yeniden yapılanma hamlesi, Mondi Home'un rekabet gücünü artırmayı ve sektördeki önerileni güçlendirmeyi hedeflenirken CEO Alpaslan Baki Ertekin, 1 Temmuz'da tamamen taşınacakları yeni üretim tesisi ziyaretinde, “1 Temmuz itibarı ile tamamen taşınacağımız yeni üretim tesisimizde devam eden taşıma işlemlerini ve üretime başlayan baza hattını ziyaret ettik” bilgisini verdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme