ERÜ Canlı Model Arayışında!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, canlı model alımı için uzun süre hareketsiz durabilme yeteneğine sahip adayları arıyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi'nin (ERÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi, yaratıcılığı ve estetiği desteklemek adına canlı model alımı yapacak. Adaylarda aranan özellikler arasında vücut bütünlüğüne sahip olma ve uzun süre hareketsiz durabilme yeteneği bulunuyor.

Canlı model alımı, sanat öğrencilerine çeşitli disiplinlerde pratik yapma ve görsel anlayışlarını geliştirme fırsatı sunacak. Başvuru yapacak adayların bu özel niteliklere sahip olmaları, sanatın farklı alanlarında öğrencilere ilham kaynağı olmalarını sağlayacak.

2024 yılı Eğitim-Öğretim faaliyetleri kapsamında 2024 mali yılı ile sınırlı çalıştırılmak üzere 2 (iki) kadın ve 2 (iki) Erkek olmak üzere 4 (Dört) sözleşmeli canlı model alınacak.

Aranan Nitelikler

1- Yükseköğretim kurumlarının lisans programlarının birinden mezun olmak.

2- KPSS şartı aranmamaktadır, asıl ve yedek adaylar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecek.

3- Vücut bütünlüğüne sahip olmak.

4- Uzun ve hareketsiz duruşlar için elverişli sağlık durumuna sahip ve dayanıklı olmak. (Tam Teşekküllü Hastaneden alınmış sağlık raporu ile belgelenmesi gerekmekte olup, göreve başlaması uygun görülen Canlı Model CM02 adaylardan istenilecektir.)

Genel Şartlar

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48. maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 53. madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

3- Erkek adaylar için askerlik hizmetini yapmış, muaf veya tecilli olmak.

4- Görevini devamlı yapmasına engel sağlık sorunu bulunmamak.

5- KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

6- Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan öğrenim düzeyinden mezun olmak, başvurunun son günü itibariyle aranan nitelikleri taşımak ve belgelendirmek.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esasların Ek 6'ncı maddesi gereği “İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi…” hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

9- Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında yapılacak olan arşiv araştırması sonucu olumlu olmak. (Asıl ve yedek adayların belirlenmesine müteakip yapılacaktır.)

10- Yapılan başvurularda KPSS puan şartı aranmamaktadır, asıl ve yedek adaylar sözlü sınav sonucuna göre belirlenecektir.

Adaylar, başvuru süreci ve kriterleri hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayabilirsiniz...

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme