ERÜ'de çok konuşulacak Yerel Medya Buluşması: Bir ilk yapılacak!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi'nde Yerel Medya Buluşması düzenlendi. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi Nurcan Çetinsaya Konferans Salonu'nda Radyo Televizyon Üst Kurulu (RTÜK), ERÜ ve Kayseri Gazeteciler Cemiyeti (KGC) işbirliğiyle "Yerel Medya Buluşması" düzenlendi.

Yerel Medya Buluşması'na RTÜK Başkan Yardımcısı İbrahim Uslu, ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, ERÜ Rektör Yardımcısı, İletişim Fakültesi Dekanı Hakan Aydın, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ, ile akademisyenler ve basın temsilcileri katıldı.

Programda konuşan ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, RTÜK ve ERÜ'nün buluşmasına vesile olan ilgililere teşekkür etti.

Uslu, Kayseri'de yerel medyanın pek çok ile kıyasla aktifliğini vurgulayarak burada bulunmayı fırsat olarak gördüğünü ifade etti.

Yerel medyadaki problemleri bildiklerini belirten Uslu, çözüm üretmeye çalıştıklarını söyledi.

RTÜK ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı işbirliğine değinen Uslu, "Bu sene ilk defa başlatmış olacağımız aile ve çocuk dostu yapım ve dizilerin teşvik edilmesine dair ödül programının startını burada vermiş olduk." dedi.

Üst Kurul ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın işbirliğindeki ödül projesininde 30 Eylül'e kadar yapılacak başvurular neticesinde yaklaşık 16 milyon lira teşvik dağıtılacak.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise yerel medya sorunlarını konuşmak için bir araya geldiklerini kaydederek katılımcılara teşekkür etti.

Konuşmaların ardı ndan Rektör Altun, RTÜK Başkan Yardımcısı Uslu'ya plaket takdim etti.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme