ERÜ'lü öğrencilerden büyük başarı – Fakültenin tek ödül alanları onlar!

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi'nde öğrenim gören iki öğrenci RATEM tarafından düzenlenen 'Aklıma Bir Fikir Geldi' yarışmasında hem birinci olarak, hem de fakültenin tek ödül alan öğrencileri olarak büyük bir başarıya imza attı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Youtube Kanalı
Abone Ol

Kayseri'de Erciyes Üniversitesi (ERÜ) İletişim Fakültesi'nde öğrenim gören öğrenciler büyük bir başarıya imza attı. Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından düzenlenen ‘Aklıma Bir Fikir Geldi' yarışmasında birinci olan Erdem Kan ve Fatma Nevval Kök aynı zamanda fakültenin tek ödül alan öğrencileri oldular.

Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Radyo Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) tarafından 13.'sü düzenlenen Aklıma Bir Fikir Geldi Yarışması'nın ödül töreni düzenlendi. İstanbul'da gerçekleştirilen törende yarışmaya katılarak derece elde edenler ödüllendirildi.

‘Aklıma Bir Fikir Geldi' sloganıyla düzenlenen yarışma, kamuoyunun fikir eserlerinin korunması ve korsanla mücadele konularında farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Erciyes Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri ve fakülte bünyesinde faaliyet gösteren Evreka Reklam Atölyesi koordinatörü Erdem Kan ve Fatma Nevval Kök de yarışmada büyük bir başarı elde ederek finale yükseldi.

Erdem Kan ve Fatma Nevval Kök yarışmaya korsanla mücadele kapsamında tasarladıkları bir aplikasyonla katıldı. Öğrenciler Yeni Medya kategorisinden katıldıkları bu proje ile ERÜ'ye birincilik getirdi.

Proje için ciddi emek sarf ettiklerini söyleyen Erdem Kan RATEM tarafından aldığı ödülün kariyerinde büyük anlamı olduğunu söyleyerek, ‘Ulusal aynı zamanda köklü bir yarışmada Kayseri'mizi ve Erciyes Üniversite'mizi temsil etmek bizim için gurur verici bir olay. Ayrıca emeğin bu kadar ön planda olduğu bir yarışmada emeğimizin hakkıyla ödül almak ayrı gurur verici. İletişimcilerin sesi olma yolunda devam etmeye kararlıyız' ifadelerinde bulundu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme