ERÜ'lüler dikkat: Burs başvuruları başladı!

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) bu fakültelerde okuyan öğrencilere Posco TJ Park Vakfı'nın burs başvurularının başladığını duyurdu. Peki şartlar neler? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Erciyes Üniversitesi'nde (ERÜ) bu fakültelerde okuyan öğrencilere Posco TJ Park Vakfı'nın burs başvurularının başladığını duyurdu. Bu kapsamda, Posco TJ Vakfı tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılında üniversitenin İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Hukuk Fakültesi, Mühendislik Fakültesi ile Edebiyat Fakültesi Kore Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencilerine burs verilecek.

ERÜ'nün internet sitesinde yer alan duyuruya göre aşağıda belirtilen kriterleri karşılayan öğrenciler, burs başvuru formu ve formda istenen belgeler ile birlikte fakülte sekreterliklerine başvuru yapacak. Başvurular için son gün 20 Ekim olarak belirtildi.

İlgili kurum tarafından olumlu değerlendirilen bursiyer adayları ile görüşmeler gerçekleştirilecek ve sonuçlar Erciyes Üniversitesi'nin ana sayfasından ilan edilecek.

Burs başvuru şartları neler?

Türk vatandaşı olmak
2. 3. veya 4. yıl tam zamanlı lisans öğrencisi olmak (İkinci öğretim öğrencileri ve ön lisans öğrencileri faydalanamaz)

Başka bir kurumdan burs almıyor olmak

4.00 üzerinden en düşük 3.00 genel akademik not ortalamasına sahip olmak ve her yarıyıl en az 15 kredilik ders almış olmak

İstenilen belgeler

POSCO TJ Park Burs Başvuru Formu (Ulaşmak için tıklayın)

Transkript

İngilizce niyet mektubu

1 adet vesikalık fotoğraf

Öğrenci belgesi (İlgili döneme ait)

Nüfus cüzdanı fotokopisi

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme