Eski hakemden penaltı yorumu! - 'Kayserispor'u son dakika yiyeceklerdi'

Kayserispor'un deplasmanda Başakşehir'i 3-2 yendiği müsabakanın yankıları devam ediyor. Eski hakem Deniz Ateş Bitnel, son dakikada Başakşehir'e verilen tartışmalı penaltı hakkında yorum yaptı. Bitnel, 'Kayserispor'u son dakika yiyeceklerdi' dedi.

Başakşehir'i deplasmanda 3-2 mağlup eden Mondihome Kayserispor, haftalar sonra galip gelmenin sevincini yaşıyor. Ancak müsabakanın son dakikalarında hakem Oğuzan Çakır'ın Başakşehir'e verdiği penaltı adeta saç baş yoldurttu. Uzatma dakikalarında Mehdi Bourabia'nın ceza sahasındaki bir pozisyonda, rakibinin arkadan müdahalesi sonrası, topun eline çarpmasını penaltı olarak değerlendiren hakem Çakır, VAR'a gittikten sonra penaltıyı verdi.

Bu penaltıda topun başına geçen Başakşehirli Piatek, kaleci Bilal Bayazit'i geçemedi. Kayserispor, Bilal'in müthiş kurtarışıyla üç puana uzandı.

Müsabaka sonrası sosyal medyada hakem Oğuzhan Çakır'a tepkiler hayli yüksekti. Kayserisporlu taraftarlar hakeme yoğun bir tepki ortaya koydu.

Eski Süper Lig hakemlerinden Deniz Ateş Bitnel de X sosyal medya platformunda, bu penaltı pozisyonunu değerlendirdi. Bitnel, 'Kayserispor'u son dakika yiyeceklerdi!!! Penaltı ile alakası yok pozisyonun...!!! İlahi adalet...' ifadelerini kullandı.

Kayserispor'u son dakika yiyeceklerdi!!!
Penaltı ile alakası yok pozisyonun...!!!

İlahi adalet... — Deniz Ateş BİTNEL (@dabitnel) February 19, 2024

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme