Fatura Ödemelerinde Ekstra Kazanç - 500 TL Destek!

Faturalarınızı zahmetsizce ödeyin, hem zaman kazanın hem de 500 TL kazanın! Halkbank'ın yeni kampanyasıyla her yeni otomatik fatura talimatında ödül fırsatı sizi bekliyor.

Halkbank, fatura ödemelerini otomatikleştiren müşterilerine 500 TL'ye kadar destek sunuyor. Banka, bireysel kredi kartı kullanıcılarının 31 Ağustos'a kadar kredi kartlarından veya vadesiz hesaplarından verecekleri her yeni otomatik fatura talimatı için 50 TL, toplamda ise 500 TL ParafPara kazanma imkanı sağlıyor.

Kampanyaya katılmak isteyenler, Paraf Mobil uygulaması üzerinden 'HEMEN KATIL' butonuna tıklayarak ya da 'FATURA' yazıp 3404'e SMS göndererek başvuru yapabilirler. Başvuru sonrasında kredi kartı veya vadesiz hesap üzerinden verilen her yeni fatura talimatı kampanyaya dahil edilecek.

Kazanılan ParafParalar, 10 Eylül itibarıyla ilgili kredi kartlarına yüklenecek. Ancak, mevcut bir fatura talimatının iptal edilip yeniden verilmesi ya da farklı bir müşteri adına tanımlanması durumunda bu talimatlar kampanyadan yararlanamayacak.

Bu kampanya ile Halkbank, müşterilerine faturalarını zahmetsizce ödeyerek hem zaman hem de 500 TL'ye varan kazanç sağlama imkanı sunuyor. Fırsatı kaçırmak istemeyenler, belirtilen yöntemlerle kampanyaya katılım sağlayarak avantajlardan yararlanabilirler.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme