Felahiye Belediyespor, bu hafta sonu kader maçına çıkacak

Mavi-beyazlılar bu hafta sonu oynayacağı Kocasinan Ülkü maçı ile lige 1 hafta önceden veda edecek.

FELAHiYE KAZANMAK ZORUNDA
İkinci Amatör Küme A grubunda mücadele eden Felahiye Belediyespor, bu hafta sonu kendisinin kader maçına çıkacak. Mavi-beyazlılar, son haftayı bay geçecek olması nedeniyle, Ülkü karşısında mutlak kazanması gerekecek.
Grubunda 33 puanla üçüncü sırada yer alan Felahiye Belediyespor, ikinci sıradaki Ülküspor ile aynı puana sahip. Ligin son haftasını ise Bay (puansız) geçecek olan Felahiye temsilcisinin, bu hafta sonu Ülküspor karşısında kazanmaktan başka çaresi bulunmuyor. Kazansa dahi Birinci Amatör Küme'ye yükselme şansı Ülkü-Akkışla maçına bağlı. Felahiye, Kocasinan Ülküspor'u yenerse, Ülkü de son maçta Akkışla'yı yenerse yine Ülkü bir üst lige yükselecek. Felahiye'nin 1. Amatör'e yükselmesi için, Ülkü'nün son maçında Akkışla'ya karşı en kötü beraberlikle ayrılması gerekecek.
Felahiye Belediyespor Genel Kaptanı Osman Gürcü,' Ligin sonuna yaklaştık. Bir üst lige çıkma şansımız hala bulunuyor. Bu hedefe ulaşmak adına sonuna kadar savaşacağız. Bu hafta Ülküspor karşısında mutlaka kazanarak, son hafta oynanacak Ülkü-Akkışla maçını bekleyeceğiz. İnşallah herşey istediğimiz gibi olur' dedi.

Bakmadan Geçme