Fevzi Kılıç Vefat Etti - Acı Haberi Mehmet Özhaseki duyurdu

Sakarya Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, makamında kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Detaylar Kayseri Anadolu'nun Kayseri Haberinde…

TAKİP ET

Sakarya Erenler İlçe Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, makamında kalp krizi geçirdi ve vefat etti. Acı haber sonrası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı.
Bakan Özhaseki, mesajında 'Geçirdiği kalp krizi sonucu Rahmeti Rahman'a kavuşan, sevgili dava arkadaşımız, Sakarya Erenler Belediye Başkanımız Fevzi Kılıç kardeşime Allah'tan rahmet, aile, Sakaryalı hemşehrilerimize ve teşkilatlarımıza başsağlığı dileriz.' ifadeler kullanıldı."Görevi başında yaşamını yitiren Kılıç, evli ve 4 çocuk babası. Kılıç, 31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleri'nde Erenler Belediye Başkanı seçilmişti.

Tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitiren Kılıç için 22 Haziran Perşembe günü saat 15.00'da belediye bahçesinde resmi tören düzenlenecek. Kılıç, İkindi namazını müteakip Tozlu Camii'nde kılınacak cenaze namazı sonrasında ise Serdivan Aile Mezarlığı'na defnedilecek.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme