Flaş! O Takımın Üç Puanı Silindi - Futbol Haberleri

İkinci Amatör Küme B grubu 11. haftasında oynanan Develi Erciyes - Ambar Kızılırmakspor maçının 85. dakikasında çıkan kavga sonucu müsabaka yarıda kalmıştı. Bu müsabaka için Futbol İl Disiplin Kurulu'nda karar çıktı. Develi Erciyesspor'un üç puanı silindi.

Geçtiğimiz haftalarda Develi'de oynanan müsabakada 85. dakikada olaylar çıkmış ve Develi Erciyes – Ambar Kızılırmak oyuncuları birbirine girmişti. İki takımdan da birçok oyuncu kırmızı kart gördükten sonra disiplin kuruluna sevk edildi. Disiplin kurulundan bu maçla ilgili karar çıktı. Karara göre 5 oyuncusu kırmızı kart gören Develi Erciyes, 6 kişiye düştüğü için hükmen mağlup sayıldıktan sonra üç puanı silindi. Ambar ise 2-1 önde olduğu maçı hükmen kazandı.


Kayseri İl Disiplin Kurulu bu müsabaka ile ilgili şu açıklamayı yaptı; "Müsabakanın ilan edildiği sahaya belirlenen saatte 9 (dokuz) kişiden az bir kadro ile çıkmak ya da müsabaka esnasında herhangi bir sebeple takımın sahadaki futbolcu sayısının 6 (altı) kişiye inmesi (Bu durumda müsabakaya devam edilmez.) maddesince 05.05.2024 tarihinde oynanan Develi Erciyes Spor — Ambar Kızılırmak Spor müsabakasında hakem raporunda Develi Erciyes Spor'un müsabaka esnasında 6 kişiye düşmesinden dolayı Ambar Kızılırmak Spor'un 3-0 hükmen galibiyetine ve Develi Erciyes Spor'un mevcut puanından 3 puan silinmesine hüküm verilmiştir." denildi.

Üç puanı silinen Develi Erciyesspor bugün oynaması gerek Ömürspor maçına çıkmadı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme