Forum Kayseri'yi Mesken Tuttular

Kayseri'nin en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Kayseri AVM, yaz aylarında buluşma noktası haline geliyor ve bir kesim AVM önünü adeta mesken tuttu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Kayseri'nin en popüler alışveriş merkezlerinden biri olan Forum Kayseri AVM'nin önünü adeta mesken tuttular. Özellikle akşam saatlerinde artan kalabalık, Forum Kayseri'nin çevresinde dikkat çeken bir hareketlilik dikkat çekiyor.

Forum Kayseri Çevresi Tıklım Tıklım

Kayseri, yaz aylarında memleketlerine dönen gurbetçilerin akınına uğruyor. Yıllık tatillerini Kayseri'de geçiren yurtdışında yaşayan Kayserililer, özellikle Forum Kayseri AVM çevresinde yoğunluk oluşturuyor. Forum Kayseri AVM çevresinde oluşan kalabalık, bazı vatandaşlar tarafından rahatsızlıkla karşılanıyor. Öte yandan, gurbetçilerin Kayseri'ye olan ilgisinin, şehrin ticaretine canlılık kazandırdığı görüşü de öne çıkıyor. Esnaf, gurbetçilerin alışverişleriyle bölge ekonomisine katkı sağladığını ve bu hareketliliğin ticari faaliyetleri artırdığını belirtiyor.

Gurbetçiler Kayseri'ye Geldi, Harcamalar Başladı

Kayseri'ye yaz tatili için dönen gurbetçiler, memleketlerine ilk adımlarını atar atmaz dövizcilere yöneliyor. Döviz değişimi işlemlerinin ardından, kazancılar çarşısını geziyorlar. Son olarak da AVM'lerin yolunu tutuyorlar.

Gurbetçiler, Kayseri'de geçirdikleri süre boyunca kışlık ürünleri satın alarak stok yapıyor. Kışa hazırlık amacıyla gıda maddelerinden tekstil ürünlerine kadar geniş bir ürün yelpazesiyle alışveriş yapıyorlar. Bu alışverişlerin ardından, aldıkları ürünleri memleketlerine götürerek, kış sezonunda kullanmak üzere hazırlık yapıyorlar.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme