Galatasaray'a mı gidiyor - Kayserispor Haberleri

Kayserispor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Sazdağı, Galatasaray'a mı transfer oluyor? 2025 yılına kadar sözleşmesi devam eden futbolcunun İstanbul temsilcisine gideceği iddia edildi. Ayrıntılar Kayseri Haberinde...

Kayserispor'da Onur Bulut'un takımdan ayrılmasının ardından sağ bek pozisyonuna geçen ve kimsenin beklemediği bir performans sergileyerek takım kaptanlığına kadar yükselen Gökhan Sazdağı, takımdan ayrılıyor mu?

Kayserispor'un tecrübeli orta saha oyuncusu Gökhan Sazdağı'nın Galatasaray'a transfer olacağı ileri sürüldü. Sarı-Kırmızılı kulüp ile sözleşmesi 2025 yılında sona erecek olan Gökhan, geçtiğimiz sezondaki performansını mumla arıyor.

Gökhan'ın Kayseri'de mutlu olduğu öğrenildi

Geçen sezon da Galatasaray'ın yakından ilgilendiği Gökhan Sazdağı'nın, Kayserispor'da mutlu olduğu ve kulüpte devam etmek istediği öğrenildi. Her futbolcuda olduğu gibi bir duraklama dönemi geçiren tecrübeli oyuncunun, milli aranın ardından eski formuna kavuşması bekleniyor.

Sağ kanattan yaptığı bindirmelerle skora önemli katkılar sağlayan Gökhan, bu sezon oynanan Sivasspor ve Konyaspor maçlarında ise beklentilerin altında kaldı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme