Gazeteciler Cemiyeti, milletvekili aday adayları ile doldu taştı

Gazeteciler Cemiyeti'nin ilk aday adayı ziyaretçisi AK Parti'nin kadın milletvekili aday adaylarından Tuğba Yörük Öztürk oldu.

Aday adayı Öztürk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ile biraraya geldi.Cemiyet'te adaylık süreci ile ilgili açıklamalarda bulunan Öztürk, başarısı ve kararlılığı ile aday adaylığı surecinde kadın olarak sesini duyurmak istediğini belirtti. Ayrıca kadınların iş hayatında ve Meclis'te aktif çalışmalar sürdürmesi gerektiğini vurguladı.
Aday adayı Öztürk, siyasi bir ortama girmek için diplomanın önemli olmadığını, önemli olanın halk ile iç içe bulunmak olduğunu ve özellikle bir kadın aday adayı olmasından dolayı aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürmek istediğini belirtti. Yaşamını Kayseride sürdüren Yörük Öztürk; '2023 hedefi, 2053 hedefi ve 2071 hedefleri, Türkiye'nin ihtiyacı olan ve ihtiyaca cevap veren hedeflerdir. Partimin yanın da bulunarak bu hedefleri Türkiye adına yapmaktan gurur duyacağım' dedi.
KÖYLÜ, 'HİZMETLERİ DAHA DA GENİŞLETECEĞİZ'
Cemiyet'in ikinci konuğu AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı ve eski AK Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sadi Köylü oldu.
İlk kez milletvekili aday adaylığına başvuru yaptığını bildiren Köylü; 'Belki aday adayı tanıtım vesilesiyle ortaya çıkmış gibi görünüyoruz ama sizleri uzaktan izleyen, sizlerin başarılarıyla gurur duyan, eskiden beri sizleri tanıyan siyasi biri olarak sizlerle övünen birsiyiz. Belki zaman zaman sizinle biraraya gelemedik ama bu vesileyle sizleri bir ziyaret edelim ve hayırlı olsun demek istedik, yeni yönetiminizi kutlayalım dedik. Sizler de lutfettiniz kabul ettiniz, bütün gücünüzle başarılarınızın devamını diliyoruz' diyerek, kendini tanıttı. Geçmiş dönemlerde Fazilet Partisi'nde il başkan yardımcılığı yaptığını, daha sonraki yıllarda ise AK Parti'nin kuruluşunda bulunduğunu ifade eden Köylü, 9 yıl AK Parti Melikgazi İlçe Başkanlığı yaptığını söyledi.
Parti tabanı ve teşkilat mensuplarının baskılarından dolayı, daha önce hiç milletvekili adayı olmadığını ancak bu dönem ise bu yola koyulduklarını kaydetti. Devam eden konuşmalarında; 'Geçmişte nasıl hizmet ettimse bundan sonra da hizmetlerimizi daha da genişleterek devam ettireceğiz' diyen Köylü, cumartesi günü bir temayül yoklaması yapılacağını, temayül yoklamasını parti teşkilatlarının yapacak olduğunu ve bu nedenle de kendisini de, teşkilatın içinden geldiği için şanslı hissettiğini belirtti ve seçimin hayırlar getirmesini diledi.
BAYRAKTAR, 'SİYASET YOLUYLA HİZMET EDECEĞİM'
Gazeteciler Cemiyeti'nin üçüncü ziyaretçisi ise AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Dr. Hakan Bayraktar idi.Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Konservatuar mezunu olan Dr. Bayraktar, AK Parti milletvekili aday adayı sürecini anlattı. Milletvekili aday adayı Bayraktar, millete siyaset yoluyla hizmet edebilmek için belli birikimler olması gerektiğini belirtti. Medeniyetimizin birleşenleri içerisinde Kayseri'nin çok önemli bir değer taşıdığını ve sağlık alanında da Kayseri'nin önemli bir merkeze sahip olduğunu söyleyen Bayraktar, Kayseri'ye hizmet etmek istediğini vurguladı.
KAPLAN, '20 YILLIK DENEYİMİMİ KULLANACAĞIM'
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden bir diğer aday adayı ise AK Parti aday adayı Prof. Dr. Bünyamin Kaplan oldu.
Başkan Metin Kösedağ'ı ziyaret eden aday adayı Kaplan; AK Parti'nin hedeflerini gerçekleştirmesi konusunda 20 yıllık mesleki ve sosyal birikimini kullanmak istediğini belirterek; 'Siyaset çetin, zor ve dikenli bir yol. Ancak bu ülke için yapacağımız işler var' diyerek Kayseri halkından destek istedi.
GÜMÜŞ: 'DAHA İYİ BİR TÜRKİYE İÇİN'
Gazeteciler Cemiyeti'ne gerçekleştirilen ziyaretlerden birisi de CHP Kayseri milletvekili aday adayı Av. Zeki Gümüş tarafından oldu.Siyasete, düşündüğü projeler ile amaçlarını gerçekleştirmek ve daha iyi, daha yaşanılabilir bir Türkiye için girdiğini söyleyen Gümüş, Türkiye'nin siyasal, sosyal ve ekonomik sorunlarının çözümünde rol alacağını kaydederek, özgürlükçü bir Türkiye için destek istediğini belirtti.
HASETÇİ; 'ORTAYA KOYDUĞUMUZ DAVA İLE HİZMET'
Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret eden bir diğer aday ise AK Parti Kayseri milletvekili aday adayı Faruk Hasetçi oldu.
Kayseri Gazeteciler Cemiyeti'nin Türkiye ile Kayseri'de çok büyük hizmetler yaptığını bildiğini ifade eden aday adayı Hasetçi, 'Kayseri'de yıllardan beri kıymetli dostlarımızın da gayret gösterdiği büyük bir çalışma var. Bu çalışma ve gayretler neticesinde Kayseri'nin tüm ilçelerinde aşağı yukarı belediye başkanlıkları, milletvekilliklerinin çoğunun hep elimizde olduğu, biz de bu çorbada bir tuzumuz olsun ruhaniyetiyle 1989'dan 1999'a kadar 10 yıl teşkilatın her kademesinde, gençlik kollarında, il sekreterliğinde, il muhasipliğinde vazifeler yaptık, dolayısıyla bu davanın bir şu anda AK Parti'nin 10 yıllık 15 yıllık bir geçmişi, 25 yıllık bir geçmişi, 50 yıllık bir geçmişi ile alakalı değil, Türkiye Cumhuriyet'inin varlığıyla, Osmanlı'yla, Selçuklu'yla Abbasilerle, muhacirlerle, ensarlarla birlikte, Rasulullah efendimizle birlikte bir dava olduğunu bilerek, bu davada çalışma ruhaniyetini orta yere koyduk. Bu konuda liderimiz böyle düşünüyor, başbakanımız böyle düşünüyor, bu hareketin içerisinde yoğrulmuş bir Kayseri'nin evladı olarak, bu yola çıktık. Ben inanıyorum tüm aday adayı olmuş arkadaşlarımızın da ruhaniyeti böyledir. Hizmet etmeye talibim diye başlamadan, biz hizmet eden arkadaşların Meclis'te seslerinin duyurulması konusunda gayret edeceğimizi bildiriyorum' diyerek, Kayseri halkından destek istedi.
AVŞAR: 'ZORLU SEÇİM SÜRECİ'
Gazeteciler Cemiyeti'nin son konuğu AK Parti Kayseri Milletvekili Aday adayı Avşar Aslan oldu. Aslan zorlu bir seçim sürecinin mevcut olduğunu belirterek Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ise aday adaylarına başarılar diledi. HABER: DUYGU SEVİMLİ(STAJYER)-KAAN AKBAŞ-ARZU AYDOĞDU(STAJYER)

Bakmadan Geçme