Gazeteciler egzersiz yaptı

Acıbadem Kayseri Hastanesi tarafından, 10 Ocak Gazeteciler Günü için düzenlenen geleneksel kahvaltı etkinliğinde, mesleki olarak eklem ve kas ağrıları yaşayan gazetecilere egzersiz yaptırıldı.

Yunus Bekir salonunda düzenlenen programa Acıbadem Hastanesi Başhekim Yardımcısı Eylem Sert, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ve gazeteciler katıldı. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününde medya çalışanları ile bir arada olmaktan mutlu olduklarını söyleyen Başhekim Yardımcısı Eylem Sert, katılımcılara teşekkür etti.
Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya ise eskiden Memleket Hastanesi olan Acıbadem Hastanesinin yeri ve tarihteki önemi hakkında bilgi verdi. Konuşmaların ardından Ortopedi ve Travmatoloji Bölümünden Prof.Dr Sinan Karaoğlu medya çalışanları için sağlıklı ergonomi ve egzersiz konulu sunum yaptı. Programın sonunda Fizyoterapist Yusuf Turan, çalışan gazeteciler basit egzersiz hareketleri gösterdi. Gazeteciler bu egzersiz hareketleri toplantı salonunda uygulamalı olarak yaptı.

Bakmadan Geçme