Geçmişinizden hangi anıyı silmek isterdiniz? Anadolu Haber Sokakta

Geçmişte hangi anıyı değiştirmek isterdiniz? Bu sorunun cevabı insanların hayatları hakkında çok şey anlatıyor. Kimi geçmişteki bir hatasını düzeltmek ister, Kimi ise tarihin akışını… Peki, siz hangi anınızı değiştirmek isterdiniz? vatandaşlara sorduk.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

İnsanların geçmişi, iyi ve kötü anılarla doludur. Bazı anılar gülümsetir, bazıları ise bizi üzer. Peki, geçmişimizdeki hangi anıları silmek isterdik? Bu sorunun cevabı kişiden kişiye değişebilir. Kimisi sevdiği birini kaybetmenin acısını silmek ister, kimisi yaptığı bir hatayı düzeltmek ister, kimisi ise hiç yaşanmamış olmasını ister. Biz de Anadolu Haber olarak Kayserililere hangi anıyı silmek istediklerini sorduk.

İşte cevaplar;

Bir vatandaş Kayserispor maçlarına çok fazla gittiği için pişmanlık duyduğunu şu sözlerle aktardı; ‘İlk Kayserispor maçına gittiğim gün keşke gitmeseydim. Bağımlı oldum. Kurtulamıyorum. Vallahi sigaradan daha çok bağımlılık yaptı. Biraz daha nadirleştirmeyi isterdim.'

Başka bir vatandaş ise gençlik yıllarında fazla alkol tükettiğini bundan dolayıda pişmanlık duyduğunu dile getirdi.

Çocukluk anılarını değiştirmek istediğini belirten bir vatandaş; ‘Tüm çocukluğumu, gençliğimi değiştirmek isterdim. Çünkü etrafımda sevmediğim insanlar vardı. Geçmişimde de sevdiğim kişiyle evlenmek isterdim' dedi.

Evlendiğine pişman olduğunu söyleyen bir vatandaş; ‘Evlenmezdim. İnsanlar zannediyor ki evlenince çok güzel olacak ama maalesef olmuyor daha şartlar daha insanların sorumluluğunu alıyorsun. Bekârlık, sultanlık bence' diye konuştu.

Gençliğini özlediğini belirten başka bir vatandaş ise; ‘Gençliğim gelse iyi olur. Gençliğimi, köyümü özledim. Gençliğimizde çalıştık ama buralara geldik şimdiki şehir gibi değil yani köy hayatı güzeldi. Güzel güzel çalışıyorduk' ifadelerini kullandı.

Lise zamanında yaşadığı bir olaya değinen başka bir vatandaş; ‘Geçmişte şöyle bir anı değiştirmek isterdim o da şu; biriyle tanışmıştım Lise zamanında. O anıyı değiştirmek isterdim. Keşke tanışmasaydım. Çünkü hayatımı değişmesine neden oldu' dedi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme