Gezici Kent Lokantası Kayserilileri İkiye Böldü

İstanbul'da, Şişli Belediyesi tarafından başlatılan gezici kent lokantaları Kayserili vatandaşların ikiye bölünmesine neden oldu. Konuya ilişkin detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

Ekonomik fiyatları ile ülke genelindeki tüm vatandaşların hayali haline gelen İstanbul Kent Lokantaları, uygulamaya geçirdikleri yeni hizmet ile gündeme geldi.

İstanbul'un belli noktalarında bulunan ve vatandaşlar tarafından daha çok noktaya açılması yönünde talep gören Kent Lokantaları, hizmeti vatandaşın ayağına götürmek amaçlı ‘Gezici Kent Lokantası'nı hayata geçirdi.

Vatandaştan gelen taleplere karşılık verebilmek için belediye tarafından bir tır mobil lokantaya dönüştürüldü.
Şişli Belediyesi tarafından hizmete sunulan gezici kent lokantasının ilk durağı Darülaceze Caddesi'ndeki, Perpa Ticaret Merkezi önü oldu.

Uygun fiyatlı hizmet politikasıyla satışlarına devam eden gezici kent lokantasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

DÖRT ÇEŞİT 40 LİRA

Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren sosyal tesislerin fiyatları ile İstanbul Büyükşehir Belediyesine bağlı hizmet veren kent lokantaları arasındaki fahiş fiyat farkı, Kayserili vatandaşların tepki göstermesine neden oldu. Kayserili vatandaşlar, aynı kalitede hizmeti aynı fiyata Kayseri'de de görmek istediklerini belirtiler. Dört çeşit menünün 40 lira olarak servis edildiği gösterdiği gezici kent lokantasının ilk günkü menüsü şöyle oldu;

• -Ezogelin çorba
• -Dana haşlama
• -Tereyağlı makarna
• -Elma
• -Su

Kayseri'de ki sosyal tesislerde ise ortalama fiyatlar şu şekilde;

• -Çorba : 50 TL
• -Ana Yemek : 250
• -Makarna : 200
• -Su : 25

ÖZEL HABER
Yorumlar 8
Aysel 01 Haziran 2024 13:38

Kayseri Türkiye bin en pahalı ve en kalitesiz şehrin

Tomarza 31 Mayıs 2024 23:21

Tabiki show Gazeteci ve troll ekibini Roma,ya görür 50 milyon harca .Romaya giden ekipe yedirin önce

Mahmut Sönmezer 31 Mayıs 2024 22:18

Millet Bahçelerinde bedava çay, kek, simit sözleri vardı...

E yâni 31 Mayıs 2024 20:54

İşin tuhaf yanı daha önceleri ucuz hizmet veren kaytur, 20 milyonluk İstanbul'a açılan 10 tane lokantanın yaptığı reklama yenilmeyi bir yana birak, fiyatları normal esnaf seviyesine çıkararak sanki İmamoğluna bir destek de benden dedi Memduh başkan.

Necdet Ceylan 31 Mayıs 2024 17:43

Teşekkürler sisli belediyesi kayseri yapmaz akpli belediyeler gariban degil yandaslarin dostu

Emekli 31 Mayıs 2024 12:37

Kayserimizde maalesef kâr etmeden hiçbir şey yapılmaz zihniyetimiz böyle. Ama çamur atmakta üzerimize yok adamlar yapıyor bizde izliyoruz bir sürü sosyal tesis var ama fiyatlar maalesef milletin belini büküyor ne olacak bilmiyoruz Allah yardımcımız olsun

Gariban emekli 31 Mayıs 2024 09:53

Sayın Memduh kılıç Başkan izde Kayseri'de kent lokantası görmek istiyoruz.cokmu zor bu işler.İmamoglu yapıyor siz niye yapmıyorsunuz.saygilar.

Kayserili vatandaş 31 Mayıs 2024 01:57

Kayseri Belediyesi'nin sosyal tesisleri denize sıfır yalılardan, kasrlardan restore edilerek hazırlanmış, aşçılar dünyanın bir numaralı şefleri, garsonlar yurt dışında eğitim görmüş çok çok deneyimli insanlar, sunumlar altın kaplama, masa örtüleri ipekten........ Öyle olunca bu fiyatlar ucuz bile!

Bakmadan Geçme