Gönül Dağı, Gün Sayıyor

TRT ekranlarının sevilen dizisi beşinci sezona girmek için gün sayıyor. Film yapımcıları, yeni sezonun yaklaştığını sosyal medyadan duyurdu. Peki dizi hangi tarihte başlayacak?

Her cumartesi izleyicisini ekrana kitleyen, TRT 1 ekranlarında yayınlanan ‘Gönül Dağı' dizisi, yeni bölümüyle izleyiciyle buluşuyor. Yapımcılığını Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı'nın üstlendiği Gönül Dağı'nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor. Başrollerinde ise Berk Atan, Gülsim Ali, Cihat Süvarioğlu, Semih Ertürk, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar ve Erdal Cindoruk'un yer alıyor.

Gönül Dağı dizisi 8 Haziran Cumartesi akşamı yayınlanan 142. bölümü ile sezon finali yapmıştı. İzleyicisi merakla ne zaman başlayacağını merak ederken, yapımcılar ve dizi oyuncuları çekimleri devam eden dizinin çok yakında sezona başlayacağını duyurdu.

Gönül Dağı dizisi nerede çekiliyor?

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde çekilen dizi, özellikle Gedelli köyü, dizinin ana mekânlarından biridir. Ancak, senaryoda adı geçen Gedelli köyü, günümüzde Niğde iline bağlı Ulukışla ilçesine aittir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme