Google'da büyük hizmet: Kullanıcılar zamanda yolculuk yapacak!

Google Earth öyle bir güncellemeye imza attı ki kullanıcılar bu sayede zamanda yolculuk yapabilecek, ve geçmişle günümüzü kıyaslayabilecek. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde…

Google'ın duyurduğu güncellemeyle birlikte Google Earth içerisindeki görüntülerin zaman aralığı iki katına çıkarıldı. Kullanıcılar 80 yıl öncesine kadar dayanan uydu ve hava görüntülerine erişim sağlayabilecek.

Kullanıcıların geçmişten günümüze şehirlerin değişimini gözlemleyebileceği adeta devrim niteliğinde güncelleme yapıldı. Google Earth güncellemesiyle kullanıcılar şehirlerin tarihsel görüntüleri arasında zamanda yolculuğa çıkabilecek ve güncel görüntüler ile karşılaştırabilecek.

Kullanıcılar 80 yıl öncesine gidebilecek!

Google'ın güncelleme duyurusuna göre, 80 yıl öncesine dayanan uydu ve hava görüntülerine erişim sağlanabilecek. Varşova, Paris, Berlin ve Londra gibi büyük şehirlerin 1930 yıllarına ait görüntülerine ulaşılabilecek.
Bu özellik hem mobil hem de web platformlarında kullanılabilecek.

Google Earth ana ekranı da araştırmacıların ve çeşitli projeler üzerinde çalışan kuruluşların daha kolay işbirliği yapabilmesi amacıyla yeniden tasarlanıyor. Bu güncellemenin de önümüzdeki haftalarda yayınlanması bekleniyor.
Bu adımla, Google'ın kullanıcı deneyimini iyileştirme ve daha yüksek kaliteli içerikler sağlama stratejisinin bir bölümü olarak dikkat çekiyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme