GÖZLER ÖZHASEKİ'DE

Kayserispor'da kaos hergeçen gün derinleşiyor. Kulüp sahipsiz kalmış durumda. Gözler ise bu işe nokta koyacak isim olan Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'ye çevrilmiş durumda.

SAHİPSİZ KULÜPKayserispor son yılların en büyük kasounu yaşıyor. Hem de her alanda. Yönetim ve başkan ortada Yok, genel Menajer istifa etmiş. Maddi sorunlar kapıda bekliyor. Oyuncuların hepsi alacaklarını alabilmiş değil. Federasyona başvurmaları halinde serbest kalacaklar. 6 Aralık'ta ise genel kurul var. Ama bir gelişme yok. Her alanda çıkmazın içine giren ve haftasonu Osmanlıspor ile final gibi bir maça çıkacak takımda herkes gelecekten endişeli ve kuşkulu. Kulübün en büyük sorunu ise sahipsiz kalmış, kaderiyle başbaşa bırakılmış durumda.
ONURSAL BAŞKAN BEKLENİYORKayserispor'un içinde bulunduğu durum yıllar önce aynı sorunlarla karşı karşıya gelen ve bugün at liglerde, amatör liglerde yer alan kulüplerle aynı durumda. Ankaragücü, Vanspor, Erzurumspor, Malatyaspor, Sakaryaspor, Kocaelispor gibi örnekler gün gibi ortadayken, kulübün kaderiyle başbaşa bırakılmış olması sevenlerini üzüyor. yıllardır kulübe emek veren, her sıknıtısında kol kanat gerip, sorunları çözen Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin 6 Aralık'ta yapılacak genel kurul öncesi atacağı adım merakla bekleniyor.
KİMSE HAYIR DEMEZŞehir üzerinde büyük bir ağırlığı bulunan, her kesim tarafından sevilen Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin kulüp için atacağı adımlar bekleniyor. Yeniden Süper Lig'e dömek için kadroda tutulan yıldızlarda gelişmeleri yakından takip ediyorlar. Uzun süredir paralarını alamayan futbolcular, geçtiğimiz günlerde Onursal Başkan Mehmet Özhaseki'nin verdiği sözlerle rahat nefes alsalar da bir gelişme olmaması onlarıda huzursuz ediyor. Yönetim ve maddi sorunların 6 Aralık'ta son bulmaması demek birçok oyuncunun serbset kalma hakkını kazanması ve kulübün geleceğinin karanlığa terkedilmesi anlamına geliyor. Ya Onursal Başkan Mehmet Özhaseki düğmeye basıp kulübü çıkmazdan kurtaracak ya da kulüp kaderiyle başbaşa bırakılıp tarih olmaya doğru yol alacak.
haber: Celal Kösedağ

Bakmadan Geçme