Gül 'Kasıtlı olarak yalan söylemek ahlaki bir sorun'

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'den dikkat çeken videolu açıklama... Gül, cumhurbaşkanlığı döneminde milli bayram törenlerine katılmadığı iddialarına açıklama getirdi.

Youtube Kanalı
Abone Ol
TAKİP ET

Gül'ün dikkat çeken açıklaması şu şeklide:

“Yarın 30 Ağustos. Çok şükür hasta falan değilim. Ama yalan söylemek ve ön yargılı davranmak büyük bir hastalık. Ancak kasıtlı olarak yalan söylemek ise ahlaki bir sorun. Benim cumhurbaşkanı olduğum süre içerisinde milli bayramlara katılmadığım, Anıtkabir ziyaretlerini yapmadığımı, uzun süre bazıları anlattı aleyhimde. Bunları yalanlamaya zul kabul ettim. Ama ne zaman ki hiç ummadığım kişiler de buna inanmaya başladılar. O zaman böyle bir açıklama mecbur kaldım.

Öncelikle şunu hatırlatmak isterim. 7 yıl Cumhurbaşkanı olduğum süre içerisinde katılmam gereken bütün milli bayramlara katıldım ve gurur duydum. Onların en iyi şekilde kutlanmalarını sağladım. Ben önce 30 Ağustos bayramlarının resepsiyonları Ordu Evleri'nde yapılırdı. İlk defa cumhurbaşkanı olarak onları uhdeme aldım ve Çankaya'da çok daha görkemli bir şekilde kullanmalarını sağladım. Anıtkabir ziyaretlerini yapmamam ise söz konusu değildir. Hatta bazen ziyaretlerle ilgili problemler gördüğümde hep müdahaleci oldum.

Haberin Devamı İçin Tıklayın
1
2
3

Bakmadan Geçme