Güzel Aşklar Diyarı dizisi bitiyor mu? - Bir bölümü Kayseri'de çekilmişti!

Bir bölümü Kayseri'de çekilen ve Kanal D ekranlarında sevilerek takip edilen 'Güzel Aşklar Diyarı' dizisi 5. haftayı geride bıraktı. Peki, sevilen dizi ekranlara veda mı edecek? Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

Bir bölümü Kayseri'de çekilen ve Kanal D ekranlarında sevilerek takip edilen 'Güzel Aşklar Diyarı' dizisi 5. haftayı geride bıraktı. Sevilen dizi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Güzel Aşklar Diyarı dizisinin konusu… İzmirli bir doktor olan Deniz, sevgilisi Arhan'ın doğup büyüdüğü yerleri görmek ve ailesiyle tanışmak için onunla Kapadokya'ya gider. Deniz, Arhan'ın ailesiyle tanışmayı beklerken Arhan'ın annesi Gönül'den Arhan'ın bir sözlüsü olduğunu öğrenir. Bu söz iki ailenin birbirine verdiği bir sözdür, Arhan hiçbir zaman böyle bir söz vermemiştir. Duydukları karşısında İzmir'e dönmeye karar veren Deniz'i Arhan havaalanında durdurur. Onun hayatını geçirmek istediği tek kişi Deniz'dir. Arhan ve Deniz evlenmeye karar verirler. Ancak düğün gecesi Arhan'ın abisi Cemal'in vurulmasıyla bir kabusa döner. Şimdi bulmaları gereken bir katil vardır ve zorluklarla sınanacak aşkları İzmir'de yaşayan, tıp fakültesini yeni bitirmiş olan Deniz, sevgilisi Arhan'ın ailesiyle tanışmak için Kapadokya'ya gider. Masal gibi başlayan bu yolculuk kimsenin beklemediği bir savaşın fitilinin ateşlenmesine neden olur. Her şeye rağmen evlenmekte kararlı olan Arhan ve Deniz'in ihtişamlı düğünü kanlı bir geceye dönüşür. Şimdi Deniz hiç bilmediği bir coğrafyada, kendisine düşman Alaca ailesinin içerisinde var olma savaşı verecektir.

Ekranlara ne zaman veda edecek?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Özgü Kaya ile Burak Berkay Akgül'ün başrol oynadığı dizinin son aldığı reytinglerin ardından 6. Bölümde ekrana veda edeceği duyuruldu. Son olarak 'Hakim Bey' rolüne hayat veren oyuncu Halil Ergün'ün kadrodan ayrılacağı gündem olmuştu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme