Güzel Aşklar Diyarı Kayseri'de mi çekiliyor!

Güzel Aşklar Diyarı dizisi fragmanı ile dikkatleri üzerine çekti. Yakında Kanal D ekranlarında izleyiciyle buluşacak dizi Kayseri'de mi çekiliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

Güzel Aşklar Diyarı yeni sezonda iddialı projelerden biri olarak öne çıkıyor. Yönetmen koltuğuna Mahsun Kırmızıgül'ün oturduğu ve yaklaşık iki buçuk yıldır hazırlıkları devam eden dizinin fragmanında Kayseri Şehir Hastanesi ve havalimanına ait görüntüler dikkat çekti.

Başrollerinde Özgü Kaya ve Burak Berkay Akgül'ün yer aldığı dizinin, güçlü kadrosu ve etkileyici hikayesiyle izleyiciden beğeni alması bekleniyor. Dizide Nilsu Berfin Aktaş, Caner Topçu, Halil Ergün, Meltem Cumbul, Berkan Şal, Melis Birkan, Özgür Emre Yıldırım, Ege Kökenli gibi başarılı isimler yer alıyor.

Kapadokya'dan Kayseri'ye uzanan dizi yolculuğu!

Bu yeni dizide Türkiye'nin farklı bölgelerinden sahneler bulunuyor. Kültürel ve doğal güzelliklerin ekrana taşınacağı dizi büyük ilgi uyandırıyor. Dizinin çekimleri Kapadokya'nın büyüleyici atmosferinde yapılıyor. Dizinin senaryosu gereği Diyarbakır, Karadeniz de çekimleri bulunuyor. Dizide Kayseri'den de kesitler bulunuyor.

Kayseri'de de yeni havalimanı binasında ve şehir hastanesinde çekimler yapıldığı görülüyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme