Hafızların hocası Şükrü Arslantaş vefat etti

Hafızların hocası olarak bilinen ve uzun yıllar hafızlık eğitimi veren Şükrü Arslantaş Hoca vefat etti. Kayseri'deki Taşçıoğlu ve Ahmet Poyraz Kur'an Kurslarında birçok hafız yetiştiren Arslantaş Hoca'nın vefatı, eğitim camiasında büyük üzüntüyle neden oldu. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

Hafızların hocası olarak bilinen ve uzun yıllar boyunca hafızlık eğitimi veren Şükrü Arslantaş Hoca, vefat etti.

Taşçıoğlu ve Ahmet Poyraz Kur'an Kurslarında hafızlık hocalığı yaparak pek çok hafız yetiştiren Arslantaş Hoca'nın vefat haberi, büyük bir üzüntüye neden oldu. Acı haberi, yakınları ve sevenleri sosyal medya hesapları üzerinden paylaştı.

Duygusal veda

Emekli öğretmen Rıza Bozdağ, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda Şükrü Arslantaş Hoca'nın vefatını şu sözlerle duyurdu: “Kayseri Anadolu İmam-Hatip Lisesinde Açıköğretim İHL'den sorumlu müdür yardımcısı olarak çalıştığım yıllarda, öğrencilerimizin hafızlık eğitimi için Taşçıoğlu ve Ahmet Poyraz Kur'ân Kurslarında hafızlık hocalığı yapan ve o yıllarda birlikte çalışma imkânı bulduğum Şükrü Arslantaş Hocamın vefat ettiğini öğrendim. Çok beyefendi ve çok değerli bir insandı. Ben, tanıdığım kadarıyla onun iyiliğine şahit oldum. Rabbim de onu iyi bildiği kullarının arasına katsın. Allah rahmet eylesin, makamı ve mekanı cennet olsun.”

Biz de Kayseri Anadolu Haber olarak, merhum Şükrü Arslantaş'a Allah'tan rahmet, ailesine ve eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme