Hakim Daştan yeni kitabını tanıttı

Kayseri Asliye Ceza Hakimi Necati Daştan 'Erdemli İnsanın Yol Haritası' adlı yeni kitabının tanıtımını yaptı.

Adliye Sarayı içerisinde bulunan Baro Salonu'nda gerçekleştirilen kitap tanıtım toplantısına Daştan'nın yanı sıra Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Kayseri Baro Başkanı Fevzi Konaç ve bir çok davetli katıldı.
'Erdemli İnsanın Yol Haritası' adlı kitabı hakkında davetlilere bilgi veren Hakim Daştan, kitabı hazırlama sürecinde kendisinden yardımlarını esirgemeyen arkadaşlarına da teşekkürlerini iletti ve söz konusu kitabı yazma amacını ise; toplum düzenini ve huzurunu sağlama da kanunların yanı sıra kitapların da gerekli olmasına bağladı.
Kitap tanıtım ve imza günün de okurlarına kitabı imzalayan Daştan, burada yaptığı konuşmada, Şeyh Edebali'nin Osman Gazi'ye 'Ey oğul' diye seslendiği öğüdünün seslendirilmiş halinden çok etkilendiğini ve bu gibi nasihatlerin tozlu raflarda değil de gündeme gelmesinden yana olduğunu ifade ederek, bu sayede insanlığa, toplumun huzuru ve barışı acısından fayda sağlayabileceğini ifade etti.
Hakim Daştan, son olarak ise kitabı çıkarırken çektiği zorluklardan bahsederek, kitabının yaygınlaşması için iş adamlarından destek istedi. HABER: ŞÜKRAN ALKAN (STAJYER)–KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme