Havalimanında dürüm yemek, uçmaktan daha pahalı!

Bir havalimanında yer alan fast food zincirinde çekilen görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Fiyatlar gören vatandaşları pes dedirtti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

Havalimanları yüksek restoran ücretleri ile sıklıkla gündeme geliyor. Sosyal medyada gündeme gelen bir havalimanı menüsündeki fiyatlar ise görenleri pes dedirtti.

Tavuk döneri havalimanında yemek, Kayseri'ye uçmaktan daha pahalı!

Newstimesturkey kullanıcı isimli sosyal medya hesabında paylaşılan ve Havalimanında çekildiği iddia edilen görüntülere göre tavuk döner, içecek ve patates kızartmasının yer alan aldığı menünün fiyatı 1.100 TL olarak öne çıkıyor.

Tavuk dönerin boyutuna göre bu fiyat değişiklik gösterebiliyor. Eylül ayı içerisinde ise Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Kayseri Havalimanı'na uçmak isteyen birisinin 1000 TL ödemesi yeterli oluyor. Bu durumda uçakla Kayseri'ye gelmek isteyen birisi havalimanında yemek yerse uçak biletinden daha fazla ücret ödemiş oluyor.

Kira ve maliyetler yüksek!

Havalimanında yer alan bu yüksek fiyatı menülerin sebebi ise havalimanlarındaki iş yerlerinin kira ve maliyetlerinin yüksek olmasından kaynaklanıyor. Fakat fiyat farkları nedeniyle vatandaşlar havalimanlarında yemek yemeyi tercih etmiyor. Vatandaşların yerini ise döviz hesabı üzerinden görece daha uygun halde gören turistler dolduruyor.

Bu haber hazırlanırken 27 Eylül tarihli Sabiha Gökçen Kayseri uçuşu bilet fiyatı baz alınmıştır.

Bakmadan Geçme