Herkes bu diyaloğu konuşuyor... Sinan Oğan ile Şahan Gökbakar arasında neler konuşuldu?

Sinan Oğan ile Şahan Gökbakar arasında neler konuşuldu... Tartışma tatlıya bağlandı mı? Herkes bu paylaşımları konuşuyor... İşte detaylar...

TAKİP ET

14 Mayıs'ta yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Ata İttifakı olarak 2.796.370 oy olan Sinan Oğan, şu an Türkiye'de en çok konuşulan isimlerin başında yer alıyor.
Sinan Oğan ile ünlü oyuncu Şahan Gökbakar arasında yaşanan sosyal medya atışması tatlıya bağlandı. Şahan Gökbakar, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Oğan'a, "Sayın Sinan Oğan benim adımı vererek kendisini linç ettiği mi söylemiş. Gerçi Şaban Gökbahar demiş ama canı sağ olsun. Şaban da güzel. Beni kastettiğini düşünüyorum. Bir tweetimde neden aday olduklarını anlamıyorum minvalinde yazmıştım. Bu ilk tur sonucunu görünce çok net anladım. Yanlış anlaşıldıysam kusuruma bakmasın. Tebrik ediyorum" diye paylaşımda bulundu.


Oğan da ünlü oyuncuya şu şekilde yanıt verdi: "Şahan bey isminizi yanlış telafuz ettiğim için özür dilerim. Sizin de hakkımızı teslim ettiğiniz bu twitinizi çok önemsiyorum. Selamlar."

GÖKBAKAR İLK PAYLAŞIMINDA NELER SÖYLEMİŞTİ?
Gökbakar, "Sevgili dostlar, ben özellikle son yıllarda hızlıca artan; liyakatsizlik, adaletsizlik, eşitsizlik, yandaş kayırma, tekelci zihniyet, eğitimsizlik, yalan ve iftira, yozlaşma, sahtekarlık, yolsuzluk, umutsuzluk, utanmazlık, neşesizlik, özgürlüklerin kısıtlanması, farklılıklara saygısızlık, insan hakları ihlalleri, ülkeyi terk eden genç beyinler, dünyadan ayrışma, dış güçler safsatası, körüklenen aşırı milliyetçilik, değer yargıları kaybı, çevre ve doğa katliamları, nefret dili ve kutuplaşma, ekonomik çöküş, kontrolsüz mülteci akını, partileşen devlet, yükselen gericilik, baskı ve korku iklimi gibi konulardan rahatsızım" ifadelerini kullanmıştı.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme