Herkes ona bayıldı! Adı Galatasaray ile anılmıştı - Kayserispor haberleri

Kayserispor'un genç yıldızı Baran Ali Gezek, Göztepe maçında sağ bekte gösterdiği performansla göz dolduruyor. Geçtiğimiz sezon adı Galatasaray ile anılan Baran, U19 Milli Takımı'nda da başarılı maçlar çıkararak adından sıkça söz ettiriyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu haberde.

Kayserispor'da geçtiğimiz sezon Çağdaş Atan'ın ısrarla şans verdiği Baran Ali Gezek, formanın hakkını veriyor. Son oynanan Göztepe maçında oyuna sonradan dahil olan Gezek, klasını konuşturdu. Teknik direktör Burak Yılmaz da genç oyuncuyla yakından ilgileniyor. Başkan Ali Çamlı da genç oyuncunun gelişimini yakından takip ediyor.

Altyapıdan çıkan bir cevher!

Göztepe maçında Mehdi Bourabia'nın yerine 68. dakikada dahil olan Baran Ali Gezek, sağ bekte görev yaptı. Gökhan'ın sakat, Ramazan'ın da formsuz olmasından dolayı bu mevkide görev alan Baran Ali, kırk yıllık sağ bek gibi oynadı. Pozisyon olarak 6 ve 8 numaralı bölgelerde de oynayan Baran Ali Gezek'in, sağ bekte de başarılı olması akıllara Gökhan Sazdağı'nı getirdi. Gezek de jokar oyuncu olarak camianın yüzünü güldürdü.

Her geçen gün tecrübe kazanıyor

Yüksek teknik kapasitesiyle dikkat çeken genç oyuncu, geçtiğimiz sezon başında Galatasaray'ın da radarına girmişti. Okan Buruk'un ilgilendiği Baran, U19 Milli Takımı'nın değişmez isimlerinden biri oldu. Baran Ali Gezek, her geçen gün tecrübe kazanarak, takıma katkı sağlıyor.

Sağ bekte geçer not aldı

Forma şansı buldukça sahada yeteneklerini daha fazla sergileme fırsatı bulan Baran Ali Gezek, sağ bekte gösterdiği performansla spor otoritelerinden geçer not aldı. Son olarak U19 Milli Takımı'nda Norveç ve Danimarka maçlarında başarılı bir grafik çizen Baran, Kayseri'nin gururu oldu. Geçek'in Beşiktaş maçında da forma giymesi bekleniyor.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme