Hesabı olanlara 3 bin lira iade edilecek! Dev banka duyurdu

Yapı Kredi, eylül ayında düzenlediği kampanya ile müşterilerine 3 bin TL para iadesi fırsatı sunuyor. 16 Eylül'e kadar Yapı Kredi Mobil üzerinden yapılan bireysel emeklilik ödemeleri ve MediaMarkt alışverişlerinde Worldpuan kazanılacak. Ayrıca, Fenerium mağazalarında geçerli indirimler de mevcut. Kampanya detayları için son başvuru tarihlerine dikkat edin.

Yapı Kredi, eylül ayı kampanyasında müşterilerine 3 bin TL para iadesi fırsatı sunuyor. 16 Eylül'e kadar Yapı Kredi Mobil'den bireysel emeklilik ödemeleri ve MediaMarkt alışverişlerinde Worldpuan kazanılacak. Ayrıca, Fenerium mağazalarında özel indirimler geçerli olacak. Kampanya detaylarını öğrenmek ve fırsatları değerlendirmek için geç kalmayın.

Milyonlarca müşterisiyle Türkiye'nin en büyük bankalarından biri olan Yapı Kredi, hem müşterilerinin yüzünü güldürmek ve hem de bünyesine yeni müşteri katmak için arka arkaya kampanyalar düzenlemeye devam ediyor.

Yapı Kredi, yine düzenlediği kampanyalar kapsamında 3 bin lira para iadesi yapacağını açıkladı. Peki, kampanya detayları neler, son başvuru tarihi ne zaman? İşte Yapı Kredi'nin 3 bin lira para iadesi yapacağı kampanyalarına yönelik merak edilenler…

Yapı Kredi 3 Bin TL para İadesi

16 Eylül'e kadar Yapı Kredi Mobil'den, aylık minimum bin lira katkı paylı 18 Yaş Altı Bireysel Emeklilik (BES) yaptıran müşteriler, ödeme aracını Yapı Kredi kredi kartı olarak belirlemesi ve ödemelerinizi düzenli gerçekleştirmesi durumunda bin lira Worldpuan kazanacak.

Bunun yanı sıra, yine 16 Eylül'e kadar MediaMarkt harcamalarına bin lira Worldpuan hediye edilecek ve peşin fiyatına 6 taksit imkânı da sunulacak.

Son olarak, Fenerbahçe Worldcard ile Fenerium mağazalarında yüzde 10 indirime ek yüzde 10, bir kerede 500 lira, toplamda bin liraya kadar indirim yapılacak.

Böylece, söz konusu 3 kampanyaya katılım sağlayan Yapı Kredi müşterileri, bu kampanyalardan toplamda 3 bin TL para iadesi kazanacak. Yapı Kredi, Fenerium mağazalarında geçerli olan kampanyanın 30 Eylül'e kadar ve diğer iki kampanyanın ise 16 Eylül'e kadar geçerli olacağını ve bu tarihlerden sonra yapılacak harcamaların kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceğini duyurdu.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme