Heyecanla beklenen festival geldi! Ünlü şarkıcılar Kayseri'ye geliyor- Kayseri konser

Türk Telekom tarafından düzenlenen Selfy Kampüste gençlik festivali kapsamında gençlerin severek takip ettiği ünlü şarkıcılar Kayseri'ye geliyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri bülteninde…

Türk Telekom tarafından düzenlenen Selfy Kampüste gençlik festivali kapsamında gençlerin severek takip ettiği ünlü şarkıcılar Kayseri'ye geliyor.

12-26 Ekim arasında düzenlenecek Selfy Kampüste festivali Kayseri, Eskişehir, Isparta, Antalya ve Balıkesir'de gerçekleşecek.
Türk Telekom'un gençlik markası olan Selfy'nin gençlik festivali bugün başladı.

26 Ekim'e kadar sürecek olan festival Kayseri'de de düzenlenecek.

Festivale gençlerin çok sevdiği ünlü şarkıcılar KÖFN ve Can Bonomo gelecek. 17 Ekim tarihinde Erciyes Üniversitesi'nde düzenlenecek festivalde şarkıcılar sevilen şarkılarını üniversite öğrencileriyle birlikte seslendirecek.

Gençler festival kapsamında, oyun turnuvaları, söyleşiler ve birbirinden heyecanlı aktivitelerle festival coşkusu yaşayacak.

Büyük festivalle ilgili açıklamada bulunan Türk Telekom Pazarlama ve Müşteri Deneyimi Genel Müdür Yardımcısı Zeynep Özden gençlerin ihtiyaç ve beklentilerini anlamaya çalışarak, teklif ve hizmetleri onların hayatının her anına değer katacak şekilde tasarladıklarını belirtti.

Birçok etkinliğe imza atılacak!

Özden yaptığı açıklamada, ‘Yaptığımız araştırmalarla gençlerin beklentilerini tespit ediyor, onlara faydalı olacak hizmetler oluşturuyoruz. Selfy'de gençlere özel olarak sınırsız, esnek ve avantajlı mobil tekliflerin yanında gençlerin hayatlarına daha fazla dokunabilmek için seyahat indirimi, konser ve tiyatro indirimli bilet hakkı gibi faydalar da sunuyoruz. Bununla birlikte, her yıl gerçekleştirdiğimiz ve artık gelenekselleşen Selfy Fest'te konserden oyun turnuvalarına, kariyer sohbetlerinden çeşitli yarışmalara kadar gençlerin hem eğlendiği hem de yeni deneyimler elde ettiği bir ortam yaratıyoruz. Gençleri bu yıl da dopdolu bir Selfy Fest bekliyor'

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme