Hızlı olan emekli 30 bin lirasını alacak! Artık son 4 gün kaldı

Emeklilere özel olarak Ziraat Bankası ve Vakıfbank'tan 30.000 TL kredi kampanyası sunuluyor. Başvurular, 15-20 Eylül tarihleri arasında dijital platformlar üzerinden yapılabiliyor.

Emeklilere 15-20 Eylül tarihleri arasında 30.000 TL'ye kadar kredi imkânı sunuluyor. Başvurular, internet bankacılığı ve mobil uygulamalar üzerinden kolayca gerçekleştirilebiliyor. Bankalar, düşük faiz oranları ve uzun vadeli geri ödeme planları ile emeklilere cazip fırsatlar sunuyor. Kredinin onaylanması durumunda, para birkaç gün içinde hesaplara geçiyor. Emekli maaşının Ziraat Bankası veya Vakıfbank'a yatırılıyor olması, kredi başvurusu için yeterli.

İnternet bankacılığı veya mobil uygulama aracılığıyla kolayca başvuru yapılabildiği için şubeye gitmek gerekmiyor. Bankaların sağladığı esnek ödeme planları da bütçeyi zorlamadan kredi geri ödemesini mümkün kılıyor.

AVANTAJLARI VE ŞARTLARI

Bu kampanya kapsamında düşük faiz oranları ve uzun vadeli ödeme seçenekleriyle emeklilere özel avantajlar sunuluyor. Başvuruların hızlıca değerlendirilmesiyle, kredi genellikle birkaç gün içinde hesaplara yatıyor.

BAŞVURU İÇİN GEREKENLER

Kredi başvurusu için emekli maaşının Ziraat Bankası veya Vakıfbank'a yatması ve kredi notunun yeterli olması gerekiyor. Başvurular banka şubelerinin yanı sıra internet ve mobil bankacılık aracılığıyla da yapılabilir.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme