Hobi Bahçelerinde Kriz: Yılların Kullanıcıları Yerlerini Bırakmıyor!

Kayseri'de hobi bahçesi sakinleri Kasım ayında yerlerini boşaltıp, yeni sakinlerine verecek. Ancak sakinler bahçeden çıkmamakta ısrarcı. Bugün belediye önünde eylem yaptılar, eylem yapan vatandaşlara sosyal medyada tepki yağdı. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde..

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin kentin 7 farklı bölgesinde emekli vatandaşlara yönelik 22 bin 647 başvurunun yapıldığı toplam 2 bin 543 adet hobi bahçesi kura çekimi geçtiğimiz günlerde tamamlandı.

Kurada hak kazanan vatandaşlar boş hobi bahçelerine otururken, dolu olan bahçeler ise Kasım ayında boşaltılıp, yeni sakinleri oturacak.

Ancak hobi bahçesi sakinleri bahçeden çıkmamakta ısrarlı. Sürekli Büyükşehir Belediyesi önünde eylem yapan hobi bahçesi sakinleri bugün yine toplandı.

Sosyal medyada 15 ila 20 yıldır hobi bahçesinde durduklarını ve mağdur olduklarını söyleyen hobi bahçesi sakinlerine vatandaşlar tepki gösterdi.

Bazı vatandaşlar, ‘20 sene oturmuşsunuz, biraz da başkaları yararlansın' ve ‘20 yıldır kullandınız, tapulu malınız mı sandınız', ‘şimdiye kadar oturdunuz, biraz da yenileri otursun' diye yorumlar yaptılar.

Yorumlar 4
Mahmut aba 14 Ağustos 2024 18:38

Vur kapıya anahtarı,kes suyunu. 20 sene de o şekilde kalsınlar

Admin 13 Ağustos 2024 16:44

Bunlar bencil i iii sana imkan vermiş ikullanmışsın yeter çıkın artık

Mustafa 13 Ağustos 2024 14:19

Çıkmak istemiyorlarsa yenisinin maliyeti ne kadarsa belediyeye ödesinler belediyede yenilerini yapsın

Utanmazlar 13 Ağustos 2024 07:23

Hiç utanmada yok. 20 sene kullanmissiniz , birazda başkası kullansın. Çok istiyorsanız alırsınız mülkiyeti ile bı arsa kullanırsınız. Devletin malına çökmek ne demek.

Bakmadan Geçme