HÜDA PAR'dan MAZLUMDER'e ziyaret

HÜDA PAR genel başkan yardımcısı ve eğitim işleri başkanı Yahya Oğraş ve genel idare ekibi MAZLUMDER Kayseri Şubesini ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberinde...

TAKİP ET

Hüda Par genel başkan yardımcısı ve eğitim işleri başkanı Yahya Oğraş, genel idare kurulu üyesi Erdal Elibüyük, Kayseri il başkanı Mehmet Çalhan, Kayseri teşkilat başkanı Hüseyin Yazgan ve beraberindekiler MAZLUMDER Kayseri Şubesini ziyaret ettiler.

MAZLUMDER Şube Başkanı Ahmet Taş tarafından karşılanıp misafir edilen Hüda Par heyeti ile ziyaret sırasında Türkiye ve bölge ile ilgili birçok konu gündeme gelerek bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gazze'de devam eden İsrail soykırımı, Hüda Par'ın katliama katılan Türk vatandaşı Musevilerin yargılanması kanun teklifi, 30 Haziran 1 Temmuz akşamları Kayseri'de Suriyeli sığınmacılara yönelik saldırılar, Kayseri Göç İdaresinde sığınmacılara yönelik hukuksuz muamele ve deport işlemleri, sivil toplum idare ilişkileri dahil birçok konu ziyaret sırasında gündeme gelerek müzakere edildi. Hüda Par heyeti MAZLUMDER'de gördükleri ilgi ve yapılan istişareden çok memnun kaldıklarını bildirdiler, MAZLUMDER'e çalışmalarında başarı dilediler. MAZLUMDER şube başkanı Taş, Hüda Par heyetinin ziyaretinden çok memnun kaldıklarını, toplum ve ülke sorunlarını siyasilerle görüşüp istişare etmekte büyük yarar gördüklerini bildirdi.

Bakmadan Geçme