Hulusi Akar'dan İncesu çıkarması

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekil Sayın Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haberde…

TBMM Milli Savunma Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Hulusi Akar ve Kayseri Büyükşehir Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti. OSB Müdürü İrfan Püsküllü ve Yönetim Kurulu Üyelerinin sunum yaptıkları bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda bölgede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verildi.

İncesu OSB alanı toplamda 12,5 milyon metre kare alana kurulu, 277 parselden müteşekkil İncesu OSB 5000 çalışanı ile Kayseri'nin ve ülkemizin ekonomik büyümesine katkı sağlıyor.

????İncesu, Kayseri

Milli Savunma Komisyonu Başkanı Hulusi Akar, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm ile birlikte İncesu Organize Sanayi Bölge Müdürlüğünü ziyaret etti.

OSB Müdürü İrfan Püsküllü ve Yönetim Kurulu… pic.twitter.com/kh3MoTEvLk — Hulusi AKAR (@hulusiakarmedya) August 28, 2023

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme