İdam imza kampanyasında hedef tuttu

Bir süre önce torunu ile birlikte Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda darbe girişimi suçlularının idam edilmesi için idam kampanyası başlatarak imza toplayan Burhan Karamustafaoğlu, hedefi olan 10 bin imzayı neredeyse yakaladı.

Konu ile ilgili bilgiler veren Karamustafaoğlu, 'Şükürler olsun idam imzası kampanyası için hedefim olan 10 bin imzayı neredeyse yakaladım. Şu an için imza sayımız 9 bin 230 oldu. Birkaç gün daha imza kampanyasını sürdürüp 10 bin imzayı bulacağız belki de aşacak. Vatandaşlarımıza bu duyarlılıkları için çok teşekkür ediyorum. Amacımız bu ülkede demokrasi oldun, kalsın. Baskı ile darbelerle bu ülkenin aydınlık geleceği karartılmasın' ifadelerinde bulundu.
PAZARTESİ TBBM'YE GÖNDERİLECEK
Kyaseri'de başlattığı idam için imza kampanyasında topladığı imzaları Pazartesi günü posta yolu ile ön yazı ekleyerek Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndereceğini ifade eden Karamustafaoğlu, 'Umarım bizim imzalarımız da idamın yasalaşması yolunda dikkate alınır ve etkili olur. İdamın gelmesi ile bu tür girişimlerin, büyük suçların önüne geçilmiş olur. Türkiye ilerde olası mağduriyetlere maruz kalmaz. Bu imzaları atan vatandaşlarımıza minnettarız' düşüncelerini paylaştı. ÖZEL HABER:KAAN AKBAŞ

Bakmadan Geçme