İki ünlü isim de Kayseri'ye geliyor – Kayseri Konser Haberleri

Yahyalı'da 22-23 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek olan 2. Yahyalı Elma Kültür ve Turizm Festivali düzenlenecek. Festivalde Elif Buse Doğan ve Uğur Işılak gibi ünlü isimlerin konserleri yer alacak. Festival programı açıklandı. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haberin Kayseri Haberinde…

Yahyalı'da coşku ve heyecan dorukta… 22-23 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan 2. Yahyalı Elma Kültür ve Turizm Festivali için geri sayım başladı. Festival, müzik dolu konserlerden, lezzetli yarışmalara kadar birçok etkinliği bir araya getirerek muhteşem bir deneyim sunacak.

Festival, 22 Eylül Cuma günü saat 10:00'da çocuk etkinlikleriyle start alacak. Ardından ‘En İyi Elma' yarışmasının heyecanıyla devam edecek. Etkinlik, saat 16:30'da elma hasat başlangıcı yapılacak ve 17:30'da kısa yürüyüş ile renklenecek. Saat 18:00'de stant ziyaretleri ile devam edecek olan etkinlikte, saat 18:30'da ise enfes etli bulgur pilavı ikramı yapılacak. Halk oyunları gösterileri saat 19.00'da başlayacak ve ardından 19.30'da protokol konuşmaları gerçekleştirilecek. Saat 20:00'de ise elma yarışmasının ödül töreni düzenlenecek ve son olarak ünlü ses sanatçısı Elif Buse Doğan sahne alarak geceye müzik dolu bir atmosfer katacak. Konser, saat 20:30'da başlayacak.

23 Eylül'de ise festival kaldığı yerden büyük bir coşkuyla devam edecek. Saat 17:00'de halk koşusu yapılacak, saat 19:30'da ise aşık atışması ile geleneksel kültür etkinliği yapılacak. Festivalin sonunda ise saat 20:30'da ise ünlü ses sanatçısı Uğur Işılak sahne alarak müzikseverlere muhteşem sesiyle unutulmaz bir konser verecek.

Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, arabasıyla festival alanına gelen vatandaşlara ücretsiz elma dağıtımı yapılacağını duyurmuştu.

2. Elma Kültür ve Turizm Festivali, Yahyalı halkını, aileleri, müzikseverleri ve geleneksel lezzetleri sevenleri buluşturarak muhteşem anlarla dolu bir etkinliğe sahne olacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme