İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor!

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Kayseri'ye geliyor. Yüzbinlerce gencin heyecanla beklediği Ortaylı'nın geleceği tarih belli oldu. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in bülteninde…

Ünlü tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı Kayseri 7. Kitap Fuarı kapsamında Kayseri'ye geliyor. Yüzbinlerce gencin heyecanla beklediği Ortaylı'nın geleceği tarih belli oldu.

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç bu yıl 7.'si düzenlenecek olan Kayseri Kitap Fuarı 11 Ekim-20 Ekim tarihleri arasında yapılacağını duyurmuştu.

Açıklamasında kitap kurtlarının heyecanla beklediği kitap fuarı için hazırlıklara başladıklarını belirten Büyükkılıç, ‘Her yıl rekor kıran Kayseri Kitap Fuarı'mızın 7'ncisi, 11-20 Ekim tarihlerinde, Kayseri Dünya Ticaret Merkezi Fuar Alanı'nda kitapseverlerle buluşacak' dedi.

Büyükkılıç, birçok şair ve yazarın yer alacağı fuarda, yüzlerce yayınevi tarafından milyonlarca kitabın da ziyaretçilerin beğenisine sunulacağını kaydetti.

Ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı'nın da Kitap Fuarı'na katılmak üzere Kayseri'ye geleceğini öğrenen Kayserililer, Ortaylı'nın geleceği tarihi araştırmaya başladı.

7. Kitap Fuarı'na kimler katılacak?

Kayseri Kitap Fuarı her yıl ünlü şairler ve yazarları ağırlıyor, kitap kurtlarını hayranı oldukları yazarlarla buluşturuyordu. İlber Ortaylı'dan Serdar Tuncer'e, Bekir Develi'den Cansu Canan Özgen, Yoshinori Moriwaki'den Ergün Kazanır'a pek çok ünlünün katıldığı Kitap Fuarı'nda, sevilen yazarların bu kapsamda yeniden kente gelmesi bekleniyor.

Peki İlber Ortaylı ne zaman gelecek?

Kitap Fuarı programı kapsamında ünlü Tarihçi Prof. Dr. İlber Ortaylı da Kayseri'ye gelecek. Ortaylı'nın bu kapsamda 11 Ekim tarihinde Kitap Fuarı'nda olacak. Ortaylı aynı gün Erciyes Kültür Merkezi'nde saat 16:00'da hayranlarıyla buluşacak.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme