İlham Yolculuğu Kayseri'de devam etti!

Sana, kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla İlham Yolculuğu'na çıktı. İkinci durak Kayseri olan proje İlham Akademisi ile devam etti. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'in Kayseri haberlerinde...

TAKİP ET

1952'den bu yana Türkiye'deki mutfak kültürünün önemli bir parçası olan Sana; ilklerin öncüsü olma geleneği, yenilikçi ve kapsayıcı kimliğiyle, kadınların hayallerini gerçekleştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla Türkiye Kadın Girişimciler Derneği (KAGİDER) ve Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) ile birlikte bir ''İlham Yolculuğu''na çıkıyor.

Bu anlamlı yolculuğun ikinci durağı Kayseri'de gerçekleştirildi. Sana İlham Yolculuğu Projesi kapsamında Forum Kayseri AVM'de sevilen içerik üreticisi Saadet Algan, konukları İkinci Bahar Ev Yemekleri kurucusu Hatice Kaya ve Sınırlı Sorumlu Sarıoğlan Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Gülten Ardahan ile ilham dolu, keyifli sohbetler gerçekleştirdi. Proje daha sonra 14 ve 15 Ekim'de İlham Akademisi ile devam etti.

Sana Pazarlama Direktörü Deniz Kalafat Uysal ve birbirinden değerli isimlerin katıldığı Sana İlham Akademisi'nde Marmara Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (MÜSEM) tarafından “Kendini Tanıma ve Kişiler Arası İletişim”, “Dijital Okuryazarlık” ve “Kendi Markanı Yaratmak” eğitimleri kadın girişimcilerle buluştu. Eğitimler ardından kadın girişimcilere MÜSEM imzalı Katılım Belgeleri takdim edildi.

Sana İlham Yolculuğu

Sana İlham Yolculuğu; alışveriş merkezlerinde gerçekleşecek İlham Buluşmaları, MÜSEM tarafından verilecek eğitimler ve sonrasında katılım belgelerinin takdim edileceği İlham Akademisi ve jüri üyeleri tarafından seçilecek 5 kadın girişimciye sağlanacak Sana İlham Noktası Hibesi ile bu yıl 5 ilde olacak. Türkiye'nin farklı bölgelerindeki 5 ili gezecek olan Sana İlham Yolculuğu projesi toplamda 5 bin kadına ulaşmayı hedefliyor.

Sana İlham Buluşmaları'nda sevilen içerik üreticisi Saadet Algan'ın ve konuklarının katılımıyla ilham dolu, keyifli sohbetler gerçekleştirilecek.

Sana İlham Akademisi'nde kadınlar MÜSEM tarafından verilecek “Kendini Tanıma ve Kişiler Arası İletişim”, “Dijital Okuryazarlık” ve “Kendi Markanı Yaratmak” eğitimlerine katılarak kendi hayallerini nasıl gerçekleştirebileceklerini keşfedecek.

Verilen eğitimlerin ardından, ziyaret edilen 5 ilden gıda alanında faaliyet gösteren işletmeye sahip 5 kadın girişimci, işletmelerini bir adım öteye taşımaları için yapılan başvurular arasından jüri tarafından seçilerek Sana İlham Noktası Hibesi ile desteklenecek ve işletmeleri birer “Sana İlham Noktası” haline getirilecek.
Detaylar ve Katılım Koşulları için www.sana.com.tr web sayfasını ve @sana_turkiye Instagram sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bakmadan Geçme