İnanılmaz benziyor - İlk gören 'Yok artık' diyor!

Kayserispor'un yıldızı Aylton Boa Morte, antrenman performansıyla dikkat çekerken, Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'ye benzemesi dikkatlerden kaçmadı. Morte, bu sezon Miguel Cardoso ile birlikte Kayserispor'un hücum hattında önemli bir rol üstlenecek. Ayrıntılar Kayseri Haberi'nde...

Kayserispor'un geçtiğimiz sezon başında transfer ettiği Aylton Boa Morte, fırtına gibi esiyor.

Geçtiğimiz sezonun kahramanlarından oldu

Kayserispor'un geçtiğimiz sezon başında Khor Fakkan'dan transfer ettiği Aylton Boa Morte, antrenmanlarda gösterdiği performansla göz dolduruyor. Sezon başı kampına katılamadığı için geç form tutan, ancak attığı 8 kritik golle takımın kümede kalmasında büyük rol oynayan Portekizli, yeni sezon öncesi fırtına gibi esiyor.

Şaşırtan Benzerlik

30 Temmuz'da sabah yapılan antrenmanda çekilen bir fotoğraf, Morte'nin Trabzonspor'un yıldızı Anthony Nwakaeme'ye benzerliğiyle dikkat çekti. Fotoğrafı görenler, Morte'yi Nwakaeme zannetti.

Boa Morte'nin yılı olacak

Taraftarlar, bu sezon Kayserispor'un hücum yollarında Miguel Cardoso ile birlikte önemli bir silah olacak olan Morte'nin, takım oyununa daha fazla katkı sağlaması gerektiğini yönünde görüş belirttiler. Portekizli oyuncu, bu sezon bambaşka bir Kayserispor izlettirmek istediklerini söyledi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme