İncesu'da sorunların çözümü için seferberlik ilan edildi!

İncesu Belediyesi, ilçenin farklı noktalarındaki çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamında çok sayıda kurumla çalışmalar eş zamanlı olarak yürütülüyor. Detaylar Kayseri Anadolu Haber'de…

TAKİP ET

İncesu Belediyesi, 6 noktada asfalt, alt yapı, parke çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek yaptığı açıklamada ‘İlçemizde alt ve üst yapı için adeta seferberlik ilan ettik. KASKİ, Elektrik Şirketi, Kayseri Gaz, Büyükşehir Belediyemiz ile iş birliği içerisinde yarım asırlık bir sorunu çözüme kavuşturduk. Mesai arkadaşlarım gece-gündüz çalışıyor. Daha güzel İncesu için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz' dedi.

‘50 yıllık sorunu çözdük'

İncesu Belediyesi Ağustos ayında başlattığı alt yapı hamlesinde son yaklaştı. İlçenin önemli arterlerindeki alt yapı, KASKİ tarafından değiştirildi. Yeni ve daha estetik kaldırım çalışmalarının yapıldığı İncesu'da sıcak asfalt serimi başladı. Konuyla ilgili açıklama yapan İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek ‘İlçemizde geçmiş dönemlerde cesaret edilemeyen alt yapı çalışmasına Ağustos ayında başladık. KASKİ ekipleri yarım asırlık yıpranan alt yapıyı, kanalizasyon ve şebeke hattını yeniledi. Bizlerde Büyükşehir Belediyesi ile sıcak asfalt çalışmasına başladık. İlçemizin önemli noktalarından Bayraklı Giriş, Vali İhsan Aras Mahallesi, Karamustafapaşa Mahallelerinde değiştirdiğimiz alt yapının tamamlanan bölgesine sıcak döküyoruz. İlçemizin 50 yıllık sorununu çözdük. Mahalle aralarına 24 yağmur ızgarası koyduk. Konforlu ulaşım, estetik İncesu için başlattığımız çalışmalarımızda sona yaklaştık. Mesai arkadaşlarım gece-gündüz çalışıyor. Çalışmalarımıza katkı sunan başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç olmak üzere KASKİ ve KCETAŞ'a yetkili ve çalışanlarına teşekkür ederim' dedi.

Bakmadan Geçme