İncesu onlara çok şey borçlu!

İncesu'nun sevilen isimleri Hasan Çiftçi ve İbrahim Altan, fötr şapkalarıyla dikkat çekiyor. Fötr şapka ne anlama geliyor? İncesu Belediyespor Başkanı Çiftçi, enerjisiyle gençlere örnek oluyor. Ayrıntılar Kayseri Anadolu Haber'de...

İncesu'nun sevilen isimlerindenHasan Çiftçi ve İbrahim Altan, fötr şapkasız dışarı çıkmıyor.

Kayseri amatör camiasına büyük katkıları olan Hasan Çiftçi, fötr şapkanın sekiz köşesinin; yiğitlik, mertlik, çalışkanlık, cömertlik, dürüstlük, misafirperverlik, alçakgönüllülük ve doğruluk gibi anlamlarının olduğunu söyledi. Spor camiasının yakından tanıdığı İncesu Belediyespor Başkanı Hasan Çiftçi, enerjisiyle gençlere örnek oluyor. Çiftçi, ilerleyen yaşına rağmen gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına 80 yıla dayanan hayatını adeta futbola adadı.

İncesu'da herkes onları tanıyor

İlçenin tanıtımında ve gelişmesinde büyük emek harcayan bu iki önemli isim olan Hasan Çiftçi ve İbrahim Altan, fötr şapkalarıyla dikkat çekiyor. İncesu'nun saygı duyduğu bu isimler, ilçede düzenlenen birçok etkinliklere katılarak, gençlere hem örnek hem de destek oluyorlar.

Başkan Çiftçi, gençlere sahip çıkıyor

Spor camiasının yakından tanıdığı bir isim olan İncesu Belediyespor Başkanı Hasan Çiftçi, 80 yıllık hayıtının büyük bir kısmını Kayseri amatör sporuna adadı. Enerjisi ve çalışkanlığıyla dikkat çeken Başkan Çiftçi, gençlere sahip çıkıyor. İncesu'nun spor alanında gelişmesi için yaptığı çalışmalarla da takdir toplayan Hasan Çiftçi, futbolun sevgi, dostluk ve kardeşliğin en büyük örneğini her haliyle gösteriyor.

İncesu'nun usta kalemi gündeme getirdi

İncesu'nun usta kalemi Ufuk Kocaeren, 'İncesu'nun Fötr'leri' şeklinde paylaştığı fotoğraf ile iki emektar ismi gündeme getirdi. Kocaeren, "Uzun yıllar (ben onları tanıdığımdan beri) fötr şapkasız gezmeyen 2 değerli insanı yanyana çay sohbetinde yakalayınca patlattım flashı.. Hasan Çiftçi ve İbrahim Altan Allah uzun ömürler versin sağlıcakla kalın" ifadelerini kullandı.

ÖZEL HABER
Yorumlar 1
Mehmet KALEM 26 Eylül 2024 18:31

Sevgili Hakan Çiftci kardeşim, Güzel ve çarpıcı haberlerin yanında ilginç ve bir o kadar da EMEĞİN DEĞER bulduğu haberleri yapmanızı takdir ve ilgi ile izliyoruz .. Elinize , emeğinize, yüreğinize ve KALEMİNİZE sağlık.. Teşekkür ediyor , kolaylıklar diliyorum.. Selam , sevgi ve saygılarımla..

Bakmadan Geçme