İncesu otobüsündeki kabalalık korkuttu

Kayseri'den İncesu'ya giden belediye otobüsündeki kalabalık korkuttu.

Gazetemizin ihbar hattına bir vatandaş tarafından ulaştırılan fotoğraf, koronavirüse karşı alınması gerektiği söylenen tedbirlere her alanda çok da riayet edilmediğini gösterdi. Saat 16.00'da Kayseri'den İncesu'ya hareket eden otobüste çekilen fotoğraftaki kalabalık korkuttu. Görüntüler, sokağa çıkma yasağından sonra düşürülen otobüs sefer sayılarının tekrar gündeme gelmesine neden oldu.

11-12 Nisan tarihlerinde uygulanan ilk sokağa çıkma yasağının ardından, Kayseri Büyükşehir Belediyesi Ulaşım AŞ tarafından, otobüs sefer sayıları düşürülmüş; sabah ve akşam belli saat aralıklarında otobüsle ulaşım sağlanacağı açıklanmıştı. Söz konusu değişiklik yapılmadan önce Kayseri-İncesu arasında otobüs sefer sıklığı 20 dakikada bir iken; düzenlemeyle, sabah 06.00 - 10.00 – öğleden sonra 16.00-20.30 saatleri arasına düşürüldü.

Öte yandan vatandaşlar, özellikle vardiyalı çalışanların belli saatlerden sonra otobüs bulmakta sıkıntı yaşadığını, ayrıca Saraycık'taki otobüs seferlerinin tamamen kaldırılmasından dolayı da mağduriyet yaşandığını ve durumu CİMER'e bildirdiklerini ifade etti.

>Haber Merkezi

Bakmadan Geçme